Bezig met laden...
Vanaf € 33,92 Prijs per stuk
Artikelnummer
HRV000
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS kaprooster in diverse aansluitmaten, vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. De schuine kap beschermt tegen wind- en regeninslag. Het rooster is voorzien van grofmazig insectengaas. De aansluitbus wordt gemakkelijk in het ventilatiekanaal gemonteerd door middel van een klemverbinding. Vervolgens kan het ventilatierooster worden vastgezet door de schroefgaatjes in de hoeken van het rooster. De bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Het gevelrooster is geschikt voor toevoer en afvoer van lucht in combinatie met natuurlijke en mechanische ventilatie en kan ook worden gebruikt in combinatie met een afzuigkap. Daarnaast is dit ventilatierooster met kap bijzonder geschikt bij gebruik van een Warmte Terug Win-installatie (WTW). Door het toepassen van een vlinderklep kan het kaprooster ook worden gebruikt als i.c.m. een afzuigkap.

Kaprooster met grofmazig gaas, RVS - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Geschikt voor mechanische ventilatie Geschikt voor WTW installaties Geschikt voor afzuigkappen Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS gevelkap met grofmazig gaas - Technische informatie

Type: Kaprooster
Model: Zonder terugslagklep
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht (i.c.m. een WTW installatie)
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Klemverbinding / Schroefverbinding
Extra's: Inclusief bevestigingsschroeven

Klantenreviews
Montage

Montage van het ventilatierooster met kap

Het kaprooster wordt eenvoudig en snel gemonteerd. De aansluitbuis wordt in het ventilatiekanaal geklemd. Vervolgens kan het rooster met de meegeleverde schroeven worden vastgezet door de schroefgaatjes in de hoeken van het rooster.

Onderhoud

Onderhoud van het ventilatierooster met kap

Voor het goed functioneren van dit rooster is het van belang om het afvoerkanaal en het rooster elk jaar te inspecteren en schoon te maken. We raden aan het rooster periodiek schoon te maken met een lauw sopje. Met RVS cleaner geef je het rooster weer een mooie glans.