Bezig met laden...
Vanaf € 27,95 Prijs per stuk
Artikelnummer
HN
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Huisnummer 30 cm groot. Een RVS huisnummer groot is een echte eyecatcher op jouw woning. Niet alleen zorg je voor een grote herkenbaarheid, een groot huisnummer geeft ook een stijlvolle en luxe uitstraling. Deze modern vormgegeven huisnummers zijn vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak en zijn voorzien van afstandhouders voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Het huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en is geschikt voor montage op stenen en houten muren.

Huisnummer groot kopen?

Grote RVS huisnummers zijn enorm populair en passen met hun mooie design uitstekend bij elke woning. En ook niet onbelangrijk: ze verbeteren ook nog eens de vindbaarheid van je huis. Deze RVS huisnummers groot zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvast staal met een luxe mat geborsteld oppervlak. Ze zijn bestand tegen alle weersomsandigheden. Een groot RVS huisnummer is dus een zeer duurzame keuze!

XL RVS huisnummers, Hoogte 300 mm - Technische informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a t/m d
Serie: 300 mm (XL)
Hoogte: 300 mm
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten