Bezig met laden...
Vanaf € 33,92 Prijs per stuk
Artikelnummer
62602911
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS kaprooster, vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. De schuine kap beschermt tegen wind- en regeninslag. Het rooster is voorzien van fijnmazig insectengaas, vaste lamellen en een aansluitbus die geschikt is voor een rond luchtkanaal. De aansluitbus wordt gemakkelijk in het ventilatiekanaal gemonteerd door middel van een klemverbinding. Vervolgens kan het rooster worden vastgezet door de schroefgaatjes in de hoeken van het rooster. Het bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Het kaprooster is geschikt voor toevoer en afvoer van lucht in combinatie met natuurlijke en mechanische ventilatie en is ongeschikt voor afzuigkappen.

Let op: Dit gevelrooster is voorzien van vaste lamellen met fijnmazig gaas en heeft een relatief klein open oppervlak. Hierdoor is dit ventilatierooster niet geschikt voor afzuigkappen. Voor afzuigkappen adviseren wij een RVS kaprooster met grofmazig gaas in combinatie met een vlinderklep of een RVS overdrukrooster met kap.

Kaprooster met fijnmazig gaas, RVS - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie   Geschikt voor mechanische ventilatie   Niet geschikt voor WTW installaties   Niet geschikt voor afzuigkappen   Niet geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

RVS gevelrooster met kap - Technische informatie

Type: Kaprooster
Model: Zonder terugslagklep
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Klemverbinding / Schroefverbinding
Extra's: Inclusief bevestigingsschroeven en muurrubber