Bezig met laden...
Kierstandhouders

Kierstandhouders

Kierstandhouders om de deur op een kier te zetten. Met een kierstandhouder deur kun je eerst kijken wie er voor de deur staat voordat je iemand binnen laat. Daarnaast is een kierstandhouder raam ook geschikt als doorvalbeveiliging voor bijvoorbeeld openstaande ramen op kinderkamers.

3 producten

Filters
per pagina

Kierstandhouder deur

Deze kierstandhouders hebben een robuuste constructie van massief RVS, welke goed bestand is tegen vervorming met behulp van bijvoorbeeld een koevoet of schroevendraaier. Daardoor kunnen kierstandhouders inbraak helpen voorkomen.

Kierstandhouder raam

Kierstandhouders zijn handige accessoires die je kunt gebruiken om niet alleen deuren, maar ook ramen open te houden. Hierdoor vallen ze niet dicht en verbeter je direct de ventilatie in huis. Daarnaast is een kierstandhouder eenvoudig te monteren en kan deze ook weer makkelijk worden verwijderd als hij niet meer nodig is.

Kierstandhouder RVS voldoet aan veiligheidseisen

De kierstandhouders in ons assortiment voldoen aan de kwaliteitseisen die SKG heeft vastgelegd in beoordelingsrichtlijn SKG-KE 573. Sinds 2014 is de kierstandhouder een verplicht onderdeel in nieuwbouw en wordt aanbevolen voor bestaande bouw. 

Kierstandhouder voordeur

Een kierstandhouder koop je gemakkelijk en snel in onze online shop. Maar ook ander deurbeslag bestel je gemakkelijk in één keer mee. Wij hebben namelijk een ontzettend uitgebreid assortiment deurbeslag, waarmee je alle deuren in en om je huis kunt voorzien van een nieuwe look.