Bezig met laden...

Voordeurknop RVS

Voordeurknop RVS voor montage aan de buitenzijde van de voordeur. Deurknoppen RVS geven jouw voordeur een stijlvolle uitstraling. Bekijk ook onze zwarte voordeurknoppen en messing voordeurknoppen.

Montage mogelijkheden van deurknoppen

  • Doorgaande montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde afgewerkt met een sierdop;
  • Dubbelzijdige montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde verbonden met een deurkruk;
  • Eenzijdige montage: de knop wordt d.m.v. een montageplaat enkelzijdig tegen de deur gemonteerd.

28 producten

Filters
per pagina

Deurknop voordeur

Voor het openen of sluiten van een voordeur of buitendeur kun je gebruik maken van een deurknop RVS of een RVS deurgreep. Een RVS voordeur knop verrijkt het aanzicht van je voordeur en zorgt voor een mooie afwerking van je deur. Daarnaast ligt een knop lekker in de hand.

Voordeurknop en deurklink op voordeur monteren

Voor het monteren van een vaste voordeurknop aan de buitenzijde en een deurkruk aan de binnenzijde van je deur heb je een wisselstift nodig. De wisselstift wordt via een tuimelaar of een keilbout constructie in het slot vast gezet. Op de wisselstift wordt vervolgens de deurkruk gemonteerd. Aan de buitenzijde van de voordeur kun je nu een vaste voordeurknop of deurgreep monteren. Wil je een vaste voordeurknop aan de buitenzijde van de deur op dezelfde hoogte als de deurkruk aan de binnenzijde monteren, dan heb je een wisselstift met schroefdraad nodig.

Deurknop RVS rond

In onze webshop vind je niet alleen ronde voordeurknoppen RVS, maar ook vierkante uitvoeringen. Zo kun je precies de juiste vorm kiezen die past bij jouw smaak en deur. Bestel ook direct bijpassende RVS veiligheidsrozetten mee om het compleet te maken.

RVS deurknop voor een stijlvolle voordeur

Een deurknop RVS moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Het is namelijk een bepalende factor voor de uitstraling van je entree, maar je gebruikt voordeurknoppen RVS ook voor het openen van je deur. RVS deurknoppen moeten dus ook een goede grip hebben en makkelijk te bedienen zijn. Met een RVS voordeurknop van RVS Land zit je op beide gebieden helemaal goed!

Voordeurknop RVS kopen

Ga je jouw voordeur een verfbeurt geven, of krijg je misschien een hele nieuwe deur? Dan mag het juiste deurbeslag natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat je in onze webshop een compleet aanbod deurbeslag kunt vinden? Zo kun je niet alleen je voordeur, maar ook al je binnendeuren voorzien van deurbeslag in dezelfde stijl.