Bezig met laden...

RVS Voordeurknoppen

Voordeurknop RVS voor montage aan de buitenzijde van de voordeur. Een RVS deurknop geeft jouw buitendeur een stijlvolle uitstraling. Bekijk ook onze zwarte voordeurknoppen en messing voordeurknoppen.

Montage mogelijkheden van deurknoppen

  • Doorgaande montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde afgewerkt met een sierdop;
  • Dubbelzijdige montage: de knop wordt door de deur heen gemonteerd en aan de binnenzijde verbonden met een deurkruk;
  • Eenzijdige montage: de knop wordt d.m.v. een montageplaat enkelzijdig tegen de deur gemonteerd.

27 producten

Filters
per pagina

Deurknop voordeur RVS

Voor het openen of sluiten van een voordeur of buitendeur kun je gebruik maken van een deurknop RVS of een RVS deurgreep. Een RVS voordeur knop verrijkt het aanzicht van je voordeur en zorgt voor een mooie afwerking van je deur. Daarnaast ligt een knop lekker in de hand.

Deurknop RVS rond

In onze webshop vind je niet alleen ronde voordeurknoppen RVS, maar ook vierkante uitvoeringen. Zo kun je precies de juiste vorm kiezen die past bij jouw smaak en deur. Bestel ook direct bijpassende RVS veiligheidsrozetten mee om het compleet te maken.

Voordeurknop RVS kopen

Ga je jouw voordeur een verfbeurt geven, of krijg je misschien een hele nieuwe deur? Dan mag het juiste deurbeslag natuurlijk niet ontbreken. Wist je dat je in onze webshop een compleet aanbod deurbeslag kunt vinden? Zo kun je niet alleen je voordeur, maar ook al je binnendeuren voorzien van deurbeslag in dezelfde stijl.