Bezig met laden...

Veiligheidsbeslag RVS

Met veiligheidsbeslag RVS zorg je voor een veilig gevoel in huis, zonder in te leveren op de moderne en strakke uitstraling van een voordeur. RVS veiligheidsbeslag is SKG gekeurd en is hiermee extra inbraakwerend. SKG deurbeslag RVS dient als bescherming van sloten en cilinders bij voordeuren, achterdeuren, garagedeuren en tuindeuren. Bekijk ook ons zwart veiligheidsbeslag en messing veiligheidsbeslag.

Producten 1-36 van 52

Filters
Pagina
per pagina

Veiligheidsbeslag RVS: sterk en inbraakwerend

Hang- en sluitwerk dat door SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) inbraakwerend wordt bevonden, wordt certificeerd met het SKG keurmerk. De mate van inbraakwerendheid wordt aangeduid met één, twee of drie sterren. Wanneer een product voorzien is van een SKG certificaat, voldoet deze aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid.

Keurmerk Inbraakwerendheid
SKG* Standaard, 3 minuten niet-zelfstandig inbraakwerend
SKG** Zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
SKG*** Extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

Kenmerken van deurbeslag RVS voordeur

Zo herken je SKG gekeurd RVS veiligheidsbeslag:

  • Het buitenschild is dikker dan het binnenschild;
  • Er zijn geen bevestigingsschroeven aan de buitenzijde aanwezig;
  • Het deurbeslag is zichtbaar en onuitwisbaar voorzien van een SKG*, SKG** of SKG*** keurmerk;
  • De cilinder steekt niet uit het buitenschild.

RVS veiligheidsbeslag voor de voordeur en buitendeur

Met een combinatie van al ons veiligheidsbeslag maak je het inbrekers moeilijk om binnen te dringen en geef je jezelf een veilig gevoel. Met dit RVS deurbeslag kun je je voordeur en andere buitendeuren goed afsluiten. 

Deurbeslag voor iedere deur in je woning

Het vervangen van je deurbeslag kun je doen om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat je je huis beter wil beveiligen of omdat je gewoon toe bent aan een nieuwe look. Voor iedere deur in je huis vind je in onze webshop het juiste deurbeslag.