Bezig met laden...

Trapleuning houders zwart

Trapleuning houders zwart voor het opknappen of samenstellen van een trapleuning. Met een leuninghouder zwart geef je jouw leuning een stoere en unieke stijl mee. Kies uit een ronde of vierkante muurplaat, afhankelijk van jouw persoonlijke smaak. Geschikt voor ronde of vlakke leuningen. Ontdek nu alle leuninghouders zwart. Bekijk ook eens onze RVS trapleuning houders en messing trapleuninghouders.

10 producten

Filters
per pagina

Knap je oude trapleuning op met leuninghouders zwart

Wil je je trappenhuis opfrissen, maar is het niet nodig of te duur om een nieuwe trapleuning aan te schaffen? Overweeg dan zeker eens om leuninghouders zwart onder je bestaande leuning te bevestigen. Door alleen de dragers te verwisselen, krijgt de hele leuning direct een andere uitstraling en hoef je geen hele nieuwe trapleuning te kopen. Bekijk voor andere materialen en kleuren alle trapleuning houders.

Trapleuning houders zwart kopen

Zwart is ontzettend populair op het gebied van woonaccessoires. Ook in het trappenhuis mag de kleur zwart niet ontbreken. Vind je een geheel zwarte trapleuning te heftig? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een RVS, witte, zwarte of houten leuning te voorzien van trapleuning steunen zwart. Op die manier integreer je de trendkleur zwart in je interieur, maar wel op een subtiele manier.

Zwarte trapleuning houders voor een industriële look

Als een roestvast stalen leuning houder niet helemaal is waar je naar op zoek bent, dan is een leuninghouder zwart variant wellicht een betere keuze. Een leuningdrager zwart geeft een stoere en moderne uitstraling aan jouw leuning. Trapleuningsteunen zwart zijn er in diverse vormen en modellen. Koop je liever een complete zwarte trapleuning? Bekijk dan eens ons grote aanbod in ronde, vierkante en rechthoekige uitvoeringen.

Verschillende soorten trapleuning steunen zwart

Bij het kiezen van nieuwe leuningdragers zwart is het van belang om te kijken naar de leuning waar je ze onder wil monteren. Is deze rond of vlak? Bij een ronde trapleuning heb je een drager met een hol zadel nodig, en bij een vlakke leuning hoort een vlak zadel. Daarnaast hebben alle soorten trapleuninghouders zwart een andere muurplaat. Niet alleen de vorm kan verschillen, maar ook de montagewijze. De ene steun trapleuning zwart wordt met zichtbare schroeven op de muur gemonteerd, en de ander wordt blind bevestigd (dus zonder zichtbaar bevestigingspunt).

Leuninghouder zwart vierkant

Een populaire combinatie die wordt gekozen is een leuninghouder zwart vlak met vierkante muurplaat. Zwart wordt vaak met vierkant gecombineerd vanwege de stoere en strakke stijl.  Denk ook aan de rest van je woonstijl. Houd je van natuurlijke en organische vormen? Dan is een ronde muurplaat weer meer iets voor jou. Maar welke zwarte trapleuning houder je ook kiest, je zult er geen spijt van krijgen.

Zwarte woonaccessoires in een stoer interieur

Wil je de lijn van zwarte accessoires doorzetten in je huis? Dan zijn zwart deurbeslag, zwarte badkamer accessoires en zwarte ventilatieroosters ook echte toevoegingen in je woning. Door zwart op meerdere plekken in je interieur terug te laten komen, zorg je voor herhaling. Als bepaalde zwarte elementen consequent door worden gevoerd geef je je huis een persoonlijk tintje.