Bezig met laden...

RVS Deurkruk op plakrozet

Een RVS deurkruk op plakrozet heeft een plat rozet van slechts 2 mm dik, met aan de achterzijde een zelfklevende plakstrip. Het voordeel hiervan is dat je niet in de deur hoeft te boren voor de montage. Stel jouw RVS zelfklevende deurklink zelf samen of kies voor een kant-en-klaar model. Bekijk ook de zwarte deurkrukken op plakrozet.

9 producten

Filters
per pagina

RVS deurklink monteren zonder boren

Wanneer het niet mogelijk is om gaten in de deur te boren, of als je dat gewoon niet wil, dan is het toepassen van een plakrozet de ideale oplossing. Je hebt dit deurbeslag ook nog eens supersnel gemonteerd. Het rozet heeft een iets grotere diameter dan een gemiddelde deurkruk, waardoor je gemakkelijk eventuele oude boorgaten kunt afdekken. Maar ook bij nieuwe deuren en/of in de nieuwbouw zijn deze ultradunne rozetten een mooie toevoeging.

Combineer een zelfklevende RVS deurklink met een nieuw woningbouw slot

Plakrozetten zijn niet voorzien van een hulpveer. Gebruik daarom een goed werkend insteekslot in je deur. Een nieuw RVS slot is helemaal niet duur en bestel je gemakkelijk mee met je nieuwe zelfklevende RVS deurkruk.

Groot aanbod deurbeslag

Iedere deur heeft soms een opfrisbeurt nodig om een woning een nieuwe look te geven. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! In de webshop van RVS Land koop je snel al het deurbeslag dat je nodig hebt om je interieur er heel anders uit te laten zien.