Bezig met laden...
Vierkante trapleuningen

RVS Trapleuning Vierkant

Vierkante RVS trapleuningen hebben een modern en robuust uiterlijk. Met een vierkante trapleuning ben je gegarandeerd van een unieke en industrieel ogende trapleuning. Houd er rekening mee dat - door hun vorm, slijpwijze en lichtinval - gebruikerskrasjes op vlakke leuningen zoals een trapleuning vierkant sneller zichtbaar dan op ronde leuningen. Onze trapleuningen worden geleverd inclusief een duidelijke montage instructie en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor een snelle en makkelijke montage.

7 producten

Filters
per pagina

Vierkante RVS trapleuning van top kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij ons staat kwaliteit op nummer één. Onze trapleuningen worden met zorg samengesteld met de beste materialen. Daarnaast produceren we de trapleuningen speciaal voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Onze vierkante trapleuningen zijn leverbaar met diverse soorten leuningdragers.

Vierkante trapleuning met een greepafmeting van 40 x 40 mm

Onze vierkante trapleuningen worden gemaakt van koker met een afmeting van 40 x 40 mm. Dit is het meest optimale formaat voor een vierkante leuning: het ligt namelijk lekker in de hand en zorgt voor een goede en stevige grip.

Trapleuning vierkant ook leverbaar in mat zwart

Ben je op zoek naar een vierkante trapleuning, maar wil je deze liever in mat zwart? Bekijk dan eens onze zwarte trapleuningen. Een vierkante trapleuning in mat zwart is tijdloos en zorgt voor een jaloersmakend trappenhuis.