Bezig met laden...
Rechthoekige trapleuningen

RVS Trapleuning Rechthoekig

Rechthoekige RVS trapleuningen hebben een strak en stijlvol uiterlijk. Met een rechthoekig model ben je gegarandeerd van een unieke en stijlvolle trapleuning. Houd er rekening mee dat - door hun vorm, slijpwijze en lichtinval - gebruikerskrasjes op een vlakke leuning zoals een trapleuning rechthoek sneller zichtbaar dan op ronde leuningen. Onze rechthoekige trapleuningen worden geleverd inclusief een duidelijke montage instructie en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor een snelle en makkelijke montage.

8 producten

Filters
per pagina

Rechthoekige RVS trapleuning: top kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bij ons staat kwaliteit op nummer één. Onze trapleuningen worden met zorg samengesteld met de beste materialen. Daarnaast produceren we de trapleuningen speciaal voor jou op maat in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Onze rechthoekige trapleuningen zijn leverbaar met diverse soorten leuning houders.

Trapleuning rechthoek met een greepafmeting van 40 x 20 mm

Onze rechthoekige trapleuningen worden gemaakt van koker met een afmeting van 40 x 20 mm. Dit is het meest optimale formaat voor een rechthoekige leuning: het ligt namelijk lekker in de hand en zorgt voor een goede en stevige grip.

Trapleuning rechthoekig ook leverbaar in mat zwart

Ben je op zoek naar een rechthoekige trapleuning, maar wil je deze liever in mat zwart? Bekijk dan eens onze zwarte trapleuningen. Een trapleuning rechthoek in mat zwart is een ware eyecatcher in jouw interieur.