Bezig met laden...
Onderdelen voor LED trapleuningen

Onderdelen voor LED trapleuningen

Een RVS trapleuning met LED verlichting is stijlvol, strak én functioneel. Je hebt door het licht beter zicht op de trap, zodat je altijd ziet waar je loopt. Het monteren van LED strips in het interieur erg populair; in een handomdraai geef je jouw huis een moderne en futuristische touch. Met deze onderdelen zet je nu ook een trapleuning met licht in elkaar.

34 producten

Filters
per pagina

Trapleuning met verlichting samenstellen

Download hier onze uitgebreide handleiding met montage instructie voor het zelf samenstellen van jouw RVS leuning met LED verlichting. In deze handleiding leggen we je uit welke materialen je nodig hebt en hoe je de trapleuning monteert.

RVS trapleuning van de hoogste kwaliteit op maat

Ben jij op zoek naar een RVS trapleuning? In ons grote assortiment vind je zeker wat je zoekt! Kies voor een kant-en-klare trapleuning of voor losse onderdelen voor het zelf samenstellen van een trapleuning, bijvoorbeeld met LED verlichting. Bij RVS Land staat kwaliteit altijd op nummer één. Ons assortiment wordt met zorg samengesteld met producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw trapleuning netjes en onbeschadigd wordt bezorgd. Onze producten worden stevig verpakt, waardoor transportschade uitgesloten wordt.