Bezig met laden...
Trapleuningen met LED

Trapleuning met LED

Een trapleuning met LED is stijlvol, strak én functioneel. Je hebt door het licht beter zicht op de trap, zodat je altijd ziet waar je loopt. Het monteren van LED strips in het interieur erg populair; in een handomdraai geef je jouw huis een moderne en futuristische touch. Met deze onderdelen zet je nu ook een trapleuning met verlichting in elkaar.

35 producten

Filters
per pagina

Trapleuning met verlichting samenstellen

Download hier onze uitgebreide handleiding met montage instructie voor het zelf samenstellen van jouw RVS trapleuning met LED. In deze handleiding leggen we je uit welke materialen je nodig hebt en hoe je de trapleuning monteert.

Trapleuning met LED voor extra zichtbaarheid

Het LED licht in een trapleuning met verlichting zorgt voor extra zicht bij het beklimmen of afdalen van de trap, vooral in donkere omstandigheden. Onze LED trapleuningen zijn gemaakt van hoogwaardige RVS en kun je samenstellen en monteren uit losse onderdelen. LED verlichting is energiezuinig en gaat lang mee. Kies voor een veiligere en stijlvolle trap met een trapleuning met LED verlichting.

RVS trapleuning van de hoogste kwaliteit op maat

Ben jij op zoek naar een RVS trapleuning? In ons grote assortiment vind je zeker wat je zoekt! Kies voor een kant-en-klare trapleuning of voor losse onderdelen voor het zelf samenstellen van een trapleuning, bijvoorbeeld met een trapleuning met LED. Bij RVS Land staat kwaliteit altijd op nummer één. Ons assortiment wordt met zorg samengesteld met producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw trapleuning netjes en onbeschadigd wordt bezorgd. Onze producten worden stevig verpakt, waardoor transportschade uitgesloten wordt.