Bezig met laden...

Huisnummers

Stijlvolle huisnummers in mat geborsteld RVS, mat zwart RVS en messing. Een RVS huisnummer of RVS huisnummerbord verrijkt het aangezicht van je woning en is een echte eyecatcher bij je voordeur.

24 producten

Filters
per pagina

RVS huisnummers in alle soorten en maten

Geef je woning een boost met onze hoogwaardige RVS huiscijfers. Deze zijn niet alleen heel modern en strak, maar ook duurzaam én onderhoudsarm. In ons assortiment vind je diverse huisnummers in afmetingen van 120 mm tot 500 mm, verkrijgbaar in diverse materialen en afwerkingen. Kleine huisnummers zijn perfect voor huizen die direct langs de weg gebouwd zijn. Grote nummers daarentegen komen echt tot hun recht bij huizen die verder van de weg liggen. Lees in ons blog meer over je voordeur voorzien van RVS deurbeslag.

Huisletter voor huisnummer met toevoeging

Woon jij op een huisnummer met letter a, b, c, d, e of zelfs f? Onze series huisnummers zijn vaak voorzien van huisletters, zodat je - ook als je op een huisnummer met toevoeging woont - het juiste huisnummer kunt vinden. Onze serie Futura huisnummers bevat zelfs een - en een t/m-teken! Lees in ons blog meer over het kiezen van een huisnummer of naambord.

Huisnummer met afstandhouders voor zwevend effect

Veel huisnummers zijn voorzien van afstandhouders, die ervoor zorgen dat het huisnummer met een kleine afstand van de muur af wordt gemonteerd. De afstandhouders zorgen voor een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof het huisnummer voor de gevel zweeft. Bij montage draai je de meegeleverde draadstiften in het schroefdraad van de afstandhouders en deze schuif je vervolgens in een (met kit gevuld) boorgat in de muur. Na het drogen van de kit blijft het huisnummer stevig in de muur vast zitten. Zo gemakkelijk is het!

Huisnummerbord kopen

Als je op zoek bent naar een huisnummer kun je kiezen voor losse huisnummers en huisletters, maar ook voor een huisnummerbord. Een huisnummerbord is een ronde, vierkante of rechthoekige plaat waar het huisnummer uit is gelaserd. Dit kan handig zijn als je oude gaten in de muur wil bedekken of als je een toegevoeging hebt die niet bestaat als losse huisletter.
Wil je ook een naam toevoegen op je huisnummerbord? Bekijk dan ook eens onze RVS naamborden die je kosteloos kunt laten personaliseren met een huisnummer en (familie)naam.

Huisnummer klassiek in goud

Als je echt iets speciaals wil, dan zijn messing huisnummers echt iets voor jou. Je hebt de keuze uit getrommelde of gelakte huisnummers. Beide afwerkingen hebben weer een andere look. Getrommeld geeft een verouderd en antiek effect, terwijl gelakt weer heel chique staat. Welke keuze je ook maakt, met messing verrijk je op een prachtige manier je voorgevel. Bekijk ook eens ons messing deurbeslag voor zowel voordeuren als binnendeuren.

Geef een huisnummer cadeau

Een nieuw huisnummer is een origineel cadeau voor iemand die gaat verhuizen, verbouwen of renoveren. Ook iemand die alles al heeft is hiermee gegarandeerd verrast! Je kunt kiezen uit onze vele modellen met verschillende hoogtes en lettertypes. Bij elk huis is er een geschikt huiscijfer te vinden. Zo geef je in een handomdraai een modernere uitstraling aan elke woning.