Bezig met laden...

Deurbeslag

Deurbeslag voor binnen en buiten. Deurbeslag is de verzamelnaam voor alle hang- en sluitwerk op een deur, zoals deurklinken, scharnieren, sloten en sleutelplaatjes voor binnendeuren. Voor voordeuren kun je denken aan brievenbussen, deurbellen, huisnummers, naamborden en deurgrepen.

Producten 1081-1116 van 1150

Filters
per pagina

Wat verstaat men onder deurbeslag?

Onder de term deurbeslag vallen alle onderdelen die op of rond een deur zijn bevestigd. Dit kunnen onderdelen zijn die ervoor zorgen dat de deur geopend en gesloten kan worden, zoals deurklinken en scharnieren deur, maar ook bijpassende artikelen zoals deurstoppers, huisnummers en brievenbussen. Deurbeslag is er voor zowel binnen- als buitendeuren. Het juiste deurbeslag is belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, maar ook voor de uitstraling van de deur.

Deurbeslag kopen bij RVS Land

Maak je keuze uit ons grote assortiment deurbeslag; wij hebben diverse eigen merk producten, maar we zijn ook dealer van andere topmerken, waaronder Artitec deurbeslag en Intersteel deurbeslag. Zo ben je verzekerd van betaalbaar deurbeslag, maar toch van de beste kwaliteit!

Kan elk deurbeslag op elke deur?

Iedere deur vraagt weer om ander deurbeslag. Voor buiten zijn bijvoorbeeld niet alle materialen geschikt en buitendeurbeslag is robuuster dan binnendeurbeslag. Tevens gelden er buiten bepaalde veiligheidseisen die binnenshuisniet van toepassing zijn.

Belangrijk bij het vervangen van jouw deurbeslag is de deurdikte, de positie van de boorgaten en eventueel de slotafstand. De slotafstand is de afstand tussen het midden van het krukgat en het midden van het slot. Al deze technische informatie staat bij ieder product in onze webshop vermeld. Meet alle maten goed na op je deur zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het bevestigen van je nieuwe deurbeslag.

Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van je keuze, neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

Welk deurbeslag is het beste?

Welk deurbeslag de beste keuze voor jou is, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Iedereen heeft weer andere behoeften op het gebied van deurbeslag. De één baseert zijn keuze bijvoorbeeld op de prijs, en de ander kijkt vooral naar het ontwerp. Factoren om te overwegen bij het kiezen van het beste deurbeslag zijn materiaal, veiligheid, functionaliteit, uitstraling, prijs, het merk en garantie.

In onze webshop vind je alleen deurbeslag waar wij als deurbeslag expert helemaal achter staan. Wij kunnen van elk soort deurbeslag de kwaliteit garanderen, ongeacht het merk en de prijs. Welke keuze je ook maakt: bij RVS Land koop je altijd het beste deurbeslag.

Deurbeslag voor alle woonstijlen

Als je op zoek bent naar tijdloos deurbeslag, dan raden we RVS deurbeslag aan. Roestvast staal is gemakkelijk te integreren in elke woning. Welke interieurstijl je ook hebt, van industrieel tot landelijk, RVS past er perfect bij. Zo hoef je je geen zorgen te maken om de zoveelste nieuwe interieurtrend: RVS is vanwege haar tijdloze uitstraling altijd een goede keuze. Zo heb je jaren lang plezier van jouw deurbeslag.

Deurbeslag goedkoop

In elke prijsklasse hebben wij de mooiste deurklinken en toebehoren, wat je budget ook is. Ook met goedkoop deurbeslag geef je je deuren een mooie nieuwe look. Maak je keuze uit ons grote assortiment.

Verfris je interieur met nieuw deurbeslag

Een simpele upgrade van je deurbeslag kan wonderen doen voor de uitstraling van je interieur. Het is een detail dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar nieuw deurbeslag kan de sfeer in je huis aanzienlijk veranderen. Of je voorkeur nu uitgaat naar modern, strak deurbeslag of naar deurbeslag met een meer klassieke uitstraling: het zorgt voor een directe verfrissing van elke kamer. Als je je deurbeslag matcht met bijpassende interieur accessoires zoals een trapleuning en garderobestang zorg je voor een samenhangende look in je interieur. Deze kleine aanpassingen kunnen een groot effect hebben op de algehele sfeer en zijn een eenvoudige manier om je interieur een upgrade te geven zonder een volledige renovatie.