Bezig met laden...
Artitec-Wallebroek

Artitec-Wallebroek

Artitec-Wallebroek heeft een uitgebreide collectie aan in deur- en raambeslag voor de woningbouw. Artikelen van dit merk zijn niet alleen een lust voor het oog, maar zijn ook van top kwaliteit. 

Artitec-Wallebroek: specialist in hoogwaardig deur- en raambeslag

Artitec-Wallebroek is specialist in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deurbeslag en bijbehorende accessoires. De RVS deurkrukken en deurgrepen van Artitec-Wallebroek worden zowel tegenwoordig in meer dan 30 landen toegepast in grootschalige vastgoedprojecten, woningbouw en de utiliteitsbouw. Klanten kiezen veelvoudig voor Artitec-Wallebroek omdat alle producten voldoen op het gebied van design, technische specificaties, praktisch gebruiksgemak, brandveiligheid en inbraakbestendigheid.

De geschiedenis van Artitec-Wallebroek

Artitec-Wallebroek BV is in 2018 ontstaan uit een fusie van de namen Artitec BV en Wallebroek BV. Artitec BV heeft zich met meer dan 50 jaar ervaring ontwikkeld tot ware specialist in het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardig RVS deurbeslag. Wallebroek BV is in 1903 opgericht en is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met prachtig en onderscheidend deurbeslag. Beide bedrijven zijn in 2018 gefuseerd tot Artitec-Wallebroek BV en bieden daarmee een compleet en uniek assortiment op het gebied van hang- en sluitwerk.

Betrouwbare en unieke RVS producten van topkwaliteit

Met haar jarenlange ervaring heeft Artitec-Wallebroek betrouwbare RVS producten in haar assortiment, voorzien van een gecertificeerde kwaliteit. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op Artitec deur- en raambeslag.

Voordelen van Artitec-Wallebroek deur- en raambeslag

Voor elke toepassing de juiste oplossing en kwaliteit • Unieke producten, zoals hufterproof, anti-suïcidaal en HC3 anti-bacterieel • Onafhankelijke gecertificeerde kwaliteit • 10 jaar garantie

Artitec-Wallebroek deurbeslag en raambeslag koop je bij RVS Land