Bezig met laden...
Douchedeurbeslag

Douchedeurbeslag

Een glazen douchedeur geeft een badkamer een luxeuze, ruimtelijke uitstraling. Die look maak je gemakkelijk compleet met onze RVS deurknoppen en schuifdeurkommen: prachtige handgrepen die ervoor zorgen dat je jouw glazen douchedeur makkelijk kunt openen en sluiten.

Producten 1-36 van 43

Filters
Pagina
per pagina

Handgreep of knop voor glazen douchedeur

Wij verkopen diverse kwalitatieve uitvoeringen deurbeslag voor glazen deuren, namelijk mat geborsteld, chroom en antraciet of zwart. Alle uitvoeringen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zonder problemen in natte en vochtige ruimtes toe te passen is. Niet alleen in een fraai design dus, maar ook makkelijk te onderhouden.

Groot assortiment knoppen en grepen voor glazen douchedeuren

Ben je op zoek naar een nieuwe greep voor jouw douchedeur? Maak jouw keuze uit ons grote assortiment. Zowel voor reguliere deuren als voor schuifdeuren hebben wij een ruim aanbod. Sommige grepen zijn zelfklevend, voor andere dient er een gat in de deur te worden geboord.

Scharnieren voor glazen badkamer deuren

Maak jouw glazen douchedeur helemaal af met bijpassende en hoogwaardige glasdeurscharnieren. Zo zorg je voor een stijlvolle afwerking van jouw badkamer.