Bezig met laden...

Deurbeslag Badkamer

Douchedeur beslag is een belangrijk element in de afwerking van een badkamer. Badkamer beslag is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging zijn aan de badkamer. Zo is een glazen douchedeur niet compleet zonder douchedeur knoppen of schuifdeurkommen.

Producten 1-36 van 42

Filters
Pagina
per pagina

Douchedeur knoppen kopen

Wij verkopen diverse kwalitatieve uitvoeringen deurbeslag voor glazen douchedeuren, namelijk mat geborsteld, chroom en antraciet of zwart. Alle uitvoeringen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zonder problemen in natte en vochtige ruimtes toe te passen is. Niet alleen in een fraai design dus, maar ook makkelijk te onderhouden.

Deurbeslag badkamer: knoppen en grepen

Ben je op zoek naar een nieuwe greep voor jouw douchedeur? Maak jouw keuze uit ons grote assortiment. Zowel voor reguliere deuren als voor schuifdeuren hebben wij een ruim aanbod. Sommige grepen zijn zelfklevend, voor andere dient er een gat in de deur te worden geboord.

Douche scharnier glazen badkamer deuren

Maak jouw glazen douchedeur helemaal af met bijpassende en hoogwaardige glasdeurscharnieren. Onze douche scharnieren zorg je voor een stijlvolle afwerking van jouw badkamer.