Bezig met laden...
Vanaf € 14,96 Prijs per stuk
Artikelnummer
HNS.150.999.RVS
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS huisnummers met een hoogte van 150 mm. Dit modern vormgegeven huisnummer is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak. Deze is voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

RVS huisnummers met een hoogte van 15 cm

Stijlvolle RVS huisnummers met Futura lettertype. Deze lijn bevat subtiele, stijlvolle huisnummers met een hoogte van 15 cm en een materiaaldikte van 2 mm. De subtiele mat zwarte huisnummers hebben een moderne uitstraling. Deze huisnummers zijn voorzien van afstandhouders, waardoor ze zwevend en blind tegen de muur worden bevestigd. Dit geeft een mooi zwevend effect. De huisnummers zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvast staal met een luxe mat geborsteld oppervlak. Deze RVS huisnummers zijn enorm populair en passen met hun strakke design uitstekend bij elke woning. De huisnummers zijn geschikt voor montage op stenen en houten muren.

RVS huisnummers, Hoogte 150 mm - Technische informatie

Type: Huisnumme
Model: 0 t/m 9, a t/m f, -, t/m
Serie: 150 mm Futura
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud