Bezig met laden...
Vanaf € 19,95 Prijs per stuk
Artikelnummer
304.07200.999.12
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS huisnummer met een hoogte van 200 mm. Dit stijlvolle huiscijfer is een echte eyecatcher op jouw woning. Het huisnummer is vervaardigd van RVS304 met een mat geborsteld oppervlak en voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hierdoor staat het huisnummer circa 10 mm van de muur af, waardoor er een schaduweffect ontstaat achter het huisnummer. Voor de montagebussen dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

RVS huisnummers met een hoogte van 20 cm

RVS huisnummers met een hoogte van 200 mm, lettertype DIN - exclusief verkrijgbaar bij RVS Land. Deze huisnummers zijn 2 mm dik en worden middels montagebussen tegen de muur gemonteerd, waardoor ze een zwevend effect hebben. De nummers hebben een mat geborsteld oppervlak, waardoor ze er modern en strak uitzien en mooi staan op iedere voorgevel. Deze serie huisnummers is ook leverbaar in mat zwart. Deze RVS huisnummers passen perfect bij ons andere RVS voordeurbeslag, zoals voordeurknoppendeurbellen en briefkleppen. De huiscijfers worden blind bevestigd middels draadstiften en zijn geschikt voor montage op zowel steen als hout.

RVS huisnummers 200 mm - Technische informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a, b, c en d
Serie: 200 mm, RVS
Hoogte: 200 mm
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Mat geborsteld / K320 geslepen
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

 

Klantenreviews
Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten