Bezig met laden...
Vanaf € 20,95 Prijs per stuk
Artikelnummer
HNS.150.999.ZW
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Mat zwarte huisnummers met een hoogte van 150 mm. Dit modern vormgegeven huisnummer is vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte fijnstructuur coating. Deze is voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Mat zwarte RVS huisnummers met een hoogte van 15 cm

Stijlvolle mat zwarte huisnummers met Futura lettertype. Deze subtiele mat zwarte huisnummers hebben een moderne uitstraling. Deze lijn bevat subtiele, stijlvolle huisnummers met een hoogte van 15 cm en een materiaaldikte van 2 mm. Deze huisnummers zijn voorzien van afstandhouders, waardoor ze zwevend en blind tegen de muur worden bevestigd. Dit geeft een mooi zwevend effect. De huisnummers hebben een RVS basis en zijn voorzien van een hoogwaardige mat zwarte poedercoating. Deze mat zwarte huisnummers zijn enorm populair en passen met hun strakke design uitstekend bij een moderne, industriële woonstijl. Dit huisnummer is geschikt voor montage op stenen en houten muren.

Mat zwarte huisnummers, Hoogte 150 mm - Technische informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a t/m f, -, t/m
Serie: 150 mm Futura, Mat Zwart
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Voorzien van mat zwarte fijnstructuur coating
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Klantenreviews
Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud