Bezig met laden...
Vanaf € 26,95 Prijs per stuk
Artikelnummer
304.07200.999.31
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Huisnummers zwart mat met een hoogte van 200 mm. Dit stijlvolle huiscijfer is een echte eyecatcher op jouw woning. Het huisnummer is vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte fijnstructuur coating en voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hierdoor staat het huisnummer circa 10 mm van de muur af, waardoor er een schaduweffect ontstaat achter het huisnummer. Voor de montagebussen dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Mat zwarte huisnummer met een hoogte van 20 cm

Mat zwarte huisnummers met een hoogte van 200 mm, lettertype DIN - exclusief verkrijgbaar bij RVS Land. De huisnummers hebben een dikte van 2 mm en worden met montagebussen tegen de muur gemonteerd, waardoor ze een zwevend effect hebben. De huisnummers zijn voorzien van een hoogwaardige mat zwarte poedercoating met fijnstructuur. De basis van het huisnummer is RVS. De combinatie van het lettertype en de mat zwarte coating maken de nummers tijdloos, waardoor ze bij iedere stijl passen.  Deze zijn perfect te combineren met ons andere mat zwart voordeurbeslag, zoals voordeurknoppen, beldrukkers en briefplaten. Na montage staan deze huisnummers iets van de muur af wat een mooi zwevend effect geeft. Deze zwarte huiscijfers worden blind bevestigd middels draadstiften en zijn geschikt voor montage op zowel steen als hout.

RVS mat zwart huisnummers 200 mm - Technische Informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a, b, c en d
Serie: 200 mm, Mat zwart
Hoogte: 200 mm
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Voorzien van mat zwarte fijnstructuur coating
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

 

Montage

Meerdere mat zwarte huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten