Bezig met laden...
Vanaf € 64,95 Prijs per stuk
Artikelnummer
HNS.500.999.ZW
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Grote huisnummers zwart 50 cm. Een groot huisnummer is enorm populair en is een echte eyecatcher op jouw woning. Deze modern vormgegeven huisnummers zijn vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte fijnstructuur coating en zijn voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit zwarte huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en is geschikt voor montage op stenen en houten muren.

Huisnummer groot zwart 50 cm kopen?

Geef je huis een dosis stijl met ons grote zwarte huisnummer van 50 cm! Dit is meer dan alleen een nummer - het is een statement. Het opvallende zwarte ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je gevel en zorgt ervoor dat je huis niet te missen is. Of het nu stralende zonneschijn of een regenachtige dag is, dit duurzame huisnummer houdt stand. Zijn royale formaat garandeert duidelijke leesbaarheid vanaf de straat, wat niet alleen handig is voor de postbode, maar ook voor je gasten. Maak je huis compleet met dit prachtige, grote zwarte huisnummer.

XXL mat zwarte huisnummers, Hoogte 500 mm - Technische Informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a t/m d
Serie: 500 mm (XXL), Mat Zwart
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Voorzien van mat zwarte fijnstructuur coating
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Klantenreviews
Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten