Bezig met laden...
Vanaf € 34,94 Prijs per stuk
Artikelnummer
HN-zwart
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Huisnummers zwart groot met een hoogte van 30 cm. Een groot huisnummer valt direct op en geeft een moderne uitstraling aan je woning. Dit modern vormgegeven huisnummer is vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte fijnstructuur coating. Deze huisnummers zijn voorzien van afstandsbussen voor een blinde montage tegen de muur. Hiervoor dienen er 2 gaten met een diameter van 6 mm in de muur geboord te worden. Dit huisnummer wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen en is geschikt voor montage op stenen en houten muren.

Huisnummer zwart groot kopen?

Geef je huis een opvallende upgrade met ons grote zwarte huisnummer van 30 cm. Grote mat zwarte huisnummers zijn enorm populair en passen met hun strakke design uitstekend bij een moderne, industriële woonstijl. Met zijn stijlvolle en eigentijdse ontwerp voegt dit huisnummer niet alleen karakter toe aan je gevel, maar verbetert het ook de leesbaarheid van je adres. Het luxe zwarte ontwerp zorgt voor een contrastrijk en helder nummer dat ook van veraf zichtbaar is. Maak een statement en geef je huis een eigentijdse en stijlvolle uitstraling met dit prachtige huisnummer.

XL mat zwarte huisnummers, Hoogte 300 mm, RVS - Technische informatie

Type: Huisnummer
Model: 0 t/m 9, a t/m d
Serie: 300 mm (XL), Mat Zwart
Materiaaldikte: 2 mm
Muurafstand: 10 mm
Boordiameter: 6 mm
Materiaal: RVS304
Oppervlak: Voorzien van mat zwarte fijnstructuur coating
Montage: Blinde bevestiging d.m.v. draadbus
Extra's: Inclusief bevestigingsmaterialen

Klantenreviews
Montage

Meerdere RVS huisnummers monteren?

Bij het monteren van 2 of meer huisnummers kan het uitlijnen van de cijfers voor een uitdaging zorgen. Onze tip hiervoor is het maken van een boormal. Dit is heel gemakkelijk: neem een stuk karton en positioneer de huisnummers hierop zoals je ze wil gaan monteren. Druk lichtjes op het huisnummer ter hoogte van de montagebussen en controleer of de afdrukken goed zichtbaar zijn in het karton. Teken eventueel het silhouette van de cijfers na om een overzicht te krijgen van je opstelling. Het karton kun je vervolgens als boormal gebruiken voor het boren van de gaten van de huisnummers.

Downloads

Montage instructie - Huisnummers met blinde montage

Onderhoud
Vergelijkbare producten