Bezig met laden...

Huisnummer Zwart

Een zwart huisnummer geeft jouw entree een stoere uitstraling. Met een stijlvol huisnummer zwart geef je snel en gemakkelijk een nieuwe look aan je woning. Een zwarte huisnummer past bij elke woonstijl en zijn tevens duurzaam én weerbestendig. Maak je keuze uit onze vele formaten en lettertypes. Bekijk ook onze RVS huisnummers en messing huisnummers.

8 producten

Filters
per pagina

Huisnummer zwart kopen

Een zwart huisnummer draagt in grote mate bij aan de uitstraling van je woning. Hierbij is het formaat, het lettertype en de afwerking van je huisnummer bepalend. Bij elke serie vind je voldoende sfeerbeelden die je een impressie geven van hoe het gemonteerde zwarte huisnummer er op een woning uit ziet. Zo kun je een weloverwogen keuze maken uit ons grote assortiment. Daarna bestel je je nieuwe huisnummer in stoer mat zwart eenvoudig in onze webshop en profiteer je van een supersnelle levertijd.

Huisnummers zwart groot

Wil je dat het groot huisnummer zwart ook vanaf een grote afstand te lezen is? Kies dan voor een huisnummer zwart groot van 30 of 50 cm. Dat is een echte eyecatcher! Ga je liever voor een subtiel formaatje, dan is een zwart huisnummer van bijvoorbeeld 15 cm of 20 cm beter geschikt. 

Mat zwart huisnummer kiezen

Hoe weet je nou welk zwart huisnummer je het beste kunt kiezen? Door de enorme keuze kunnen wij ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. In ons blog over het kiezen van een huisnummer of naambord nemen we je stap voor stap mee in het keuzeproces, zodat je het huisnummer (of naambord) kunt kiezen dat het beste bij je past.

Zwarte huisnummers modern

Zwarte accessoires zijn voor zowel binnenshuis als buitenshuis erg populair. Ook op het gebied van deurbeslag is zwart een prachtige keuze. Je binnendeuren geef je gemakkelijk en snel een nieuwe look met zwarte deurklinken, en voor buiten kun je naast zwarte huisnummers kiezen voor een zwarte deurgreep, zwarte beldrukker, zwarte vlaggenstokhouder en zwarte brievenbus. Bekijk al ons zwart voordeurbeslag.

De grootste keuze in deurbeslag

In onze webshop vind je niet alleen deurbeslag in zwart, maar er zijn ook allerlei andere materialen verkrijgbaar. Ieder materiaal en elke finish zorgt weer voor een andere look. Zo is er voor iedere smaak en woonstijl wel geschikt deurbeslag te vinden.

Hoe huisnummer ophangen?

Het monteren van een huisnummer lijkt moeilijker dan het is. Het installeren van een RVS huisnummer is eigenlijk heel simpel en gaat heel snel. Onze huisnummers zijn uitgerust met afstandhouders die ervoor zorgen dat het nummer een beetje van de muur af komt te staan. Hierdoor krijg je een strak resultaat waarbij het huisnummer haast voor de gevel zweeft. Onderstaande video is van toepassing op al onze huisnummers, met uitzondering van die van 12 cm.