Bezig met laden...

Deurspion Messing

Een messing deurspion monteer je in de voordeur, waardoor je van binnen kunt zien wie er buiten voor de deur staat. Zo kun je makkelijk bepalen wanneer je wel en niet deur open wil doen. Bekijk ook de RVS deurspionnen en zwarte deurspionnen.

1 product

Filters
per pagina

Messing deurkijker voor jouw voordeur

De persoon die voor je deur staat kan niet zien of jij door de deurspion kijkt. Door de fish-eye lens zie je je gast ook als hij of zij niet direct voor de kijker staat.

Deurbeslag goud

Jouw voordeur wordt een shiny en stijlvol geheel met messing deurbeslag. Met een gouden look past je deur niet alleen bij een antiek huis, maar ook bij een modern huis. Bekijk ook eens onze messing beldrukkers, messing huisnummers en messing brievenbussen, zodat al je messing voordeurbeslag met elkaar matcht.
Voor binnenshuis is er ook een groot assortiment messing binnendeurbeslag verkrijgbaar. Voor je interieur zijn messing deurklinken onmisbaar!

Een gouden deurspion monteren

  • Er dient een gat in de deur te worden geboord op de plek waar je de spion wil hebben. Boor het gat zo recht mogelijk door de deur met een dunne houtboor. Kies voor de positie van het gat de kijkhoogte van de kleinste persoon die de spion gaat gebruiken.
  • Boor het gat uit met een speedboor in de diameter die op de verpakking staat.  Boor niet helemaal door, maar tot de centerpunt van de speedboor er aan de andere kant uitsteekt.
  • Boor dan de andere kant uit om te voorkomen dat het hout versplintert.
  • Schuif het lensstuk van de deurkijker aan de buitenkant door het gat en schuif vervolgens het andere deel door het gat. Schroef dan de delen aan elkaar.

Deurbeslag online kopen

Wij zijn dé specialist in deurbeslag. In ons assortiment deurbeslag vind je alles om je deuren te voorzien van nieuwe deurkrukken, deurgrepen, deurstoppers en meer. Voor zowel binnen als buiten.