Bezig met laden...

RVS Deurkruk op rozet

RVS deurkruk op rozet in vele soorten, maten en designs, zoals rond, vierkant en retro. Of je nu op zoek bent naar een RVS deurklink op rozet voor een nieuwbouwwoning, renovatie of verhuizing: voor elke situatie en woonstijl hebben wij een geschikte deurklink op rozet in RVS. Bekijk ook onze zwarte deurkrukken op rozet en messing deurklinken op rozet.

Producten 1-36 van 46

Filters
Pagina
per pagina

RVS deurklinken op rozet kopen

Al onze RVS deurkrukken op rozet worden standaard aangeboden als paar waarmee je beide zijden van een deur kunt voorzien van dezelfde deurkruk. Heb je enkel een losse deurkruk nodig voor aan één zijde van de deur? In dat geval kun je een gatdeel bestellen. Veel van onze deurkrukken zijn ook leverbaar als gatdeel.

Maak je deur compleet met bijpassende RVS rozetten

Als je je gehele verdieping wil voorzien van nieuwe deurklinken, is de kans groot dat je ook nieuwe RVS sleutelplaatjes en RVS WC-sluitingen nodig hebt. Bij elk model deurkruk zijn zulke bijpassende modellen rozetten beschikbaar. Hiermee kun je elke deur compleet voorzien van nieuw beslag.

Nieuwe RVS deurkrukken op rozet bevestigen

Het verwisselen van je deurbeslag klinkt misschien moeilijk, maar dat is het helemaal niet! Hier hoef je echt geen technische kennis voor te hebben. In ons blog leggen wij je stap voor stap uit hoe je je deurkrukken kunt vervangen. Het klusje is zo geklaard!

Het mooiste deurbeslag voor iedereen

Voorkeuren zijn heel persoonlijk, de één vindt het ene soort deurbeslag mooi en de ander het andere. Wat jouw smaak of voorkeur ook is, in ons enorme assortiment deurbeslag vind je altijd het juiste deurbeslag.