Bezig met laden...

Scharnieren, Sluitingen en Grendels

Zoek je iets stevigs en stijlvols voor je deuren, kasten of misschien je nieuwe klusproject? Dan zit je hier helemaal goed. Wij hebben een groot assortiment duurzame RVS scharnieren, sluitingen en grendels die universeel geschikt zijn voor in en om het huis en jouw project naar een hoger niveau tillen.

28 producten

Filters
per pagina

Groot assortiment RVS bouw- en tuinbeslag

Ben je op zoek naar een RVS sluiting, greep of grendel? Dan ben je bij RVS Land aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan RVS sluitingen of grepen die je voor de meest uiteenlopende toepassingen kunt gebruiken. Bekijk ook ons complete assortiment bouw- en tuinbeslag.

Schuifslot voor diverse doeleinden

Een RVS schuifslot kun je gebruiken op verschillende plekken in en om het huis. Met een schuifgrendel kun je kasten of deuren gemakkelijk afsluiten, of dat nou binnen of buiten is. Ontdek snel ons grote assortiment schuifsloten.

Windhaken en kajuithaken voor boten

Alle sluitingen, grepen en grendels die vervaardig zijn van RVS316 kun je ook toepassen op boten of nabij de kust. Vooral windhaken, kajuithaken en luikringen worden vaak gebruikt voor boten.

Luikring kopen

Luikringen kun je gebruiken om een luik in de grond te openen, maar kun je ook als greep voor diverse andere toepassingen gebruiken. Maak je keuze uit onze verschillende formaten en uitvoeringen. Wil je hem op een boot gaan gebruiken, kies dan voor een luikring RVS316.

Scharnieren in diverse vormen en maten

Op deze pagina vind je multifunctionele scharnieren, geschikt voor allerlei projecten rondom huis. In ons complete assortiment scharnieren vind je ook scharnieren voor bijvoorbeeld binnendeuren of glazen deuren.