Bezig met laden...

Sluitingen, Grepen en Grendels

In deze categorie vind je een uitgebreid assortiment RVS luikringen, luikgrepen, schuifgrendels, schuifsloten en luiksloten, vervaardigd van hoogwaardig roestvast staal. Ook haken, grendels en overvalscharnieren vind je in deze categorie. Al deze sluitingen en grendels zijn geschikt voor universeel gebruik in en om het huis.

20 producten

Filters
per pagina

Groot assortiment RVS bouw- en tuinbeslag

Ben je op zoek naar een RVS sluiting, greep of grendel? Dan ben je bij RVS Land aan het juiste adres. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan RVS sluitingen of grepen die je voor de meest uiteenlopende toepassingen kunt gebruiken.

Schuifslot voor diverse doeleinden

Een RVS schuifslot kun je gebruiken op verschillende plekken in en om het huis. Met een schuifgrendel kun je kasten of deuren gemakkelijk afsluiten, of dat nou binnen of buiten is. Ontdek snel ons grote assortiment schuifsloten.

Windhaken en kajuithaken voor boten

Alle sluitingen, grepen en grendels die vervaardig zijn van RVS316 kun je ook toepassen op boten of nabij de kust. Vooral windhaken, kajuithaken en luikringen worden vaak gebruikt voor boten.

Luikring kopen

Luikringen kun je gebruiken om een luik in de grond te openen, maar kun je ook als greep voor diverse andere toepassingen gebruiken. Maak je keuze uit onze verschillende formaten en uitvoeringen. Wil je hem op een boot gaan gebruiken, kies dan voor een luikring RVS316.