Bezig met laden...

Vlaggenstokhouders en Vlaggenstokken

Hoogwaardige RVS vlaggenstokhouders en bijpassende vlaggenstokken. Deze vlaghouders en vlagstokken zijn vervaardigd van RVS304 en zijn verkrijgbaar met een mat geborsteld oppervlak of met een mat zwarte coating. Kies nu jouw vlaggenstok houder.

5 producten

Filters
per pagina

Vervang je oude aluminium vlaggenstokhouder en vlaggenstok voor RVS

Vaak zijn huizen standaard voorzien van een aluminium vlaggenstokhouder. Deze kan een doorn in het oog zijn omdat het niet bij de stijl van je huis past en aluminium wel eens kan verkleuren. Een vlaggenstokhouder wordt altijd in het zicht op een huis gemonteerd, dus dan wil je ook dat deze er mooi uitziet. Met onze combinatie van een RVS vlaggenstok houder en RVS vlaggenstok geef je een echte upgrade aan jouw woning. De vlaggenstokhouder in het zwart is ook een eyecatcher wanneer er geen vlaggenstok in pronkt. Hier heb je jaren plezier van!

Hang de vlag uit in een RVS vlaggenstokhouder in RVS of zwart

Om welke gelegenheid het ook gaat, bijvoorbeeld een trouwdag, je zoon of dochter is geslaagd, Bevrijdingsdag of Koningsdag: als je de vlag wil uithangen, dan heb je een vlaggenstokhouder nodig. Misschien is je oude variant aan vervanging toe, of is jouw huis nog niet voorzien van een stokhouder. Onze vlaggenstokhouders van RVS304 worden snel en gemakkelijk gemonteerd met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Bevestig je vlag aan onze bijpassende vlaggenstok en creëer zo een modern en stijlvol geheel. Lees ook ons blog over het uithangen van de vlag.

Vlaggenstok houder kopen

Bij een renovatie of verbouwing wordt een vlaggenstok houder vaak vergeten te vervangen. En dat terwijl deze altijd zo pontificaal zichtbaar is op je gevel! Vaak wordt er bij de voordeur gekozen voor RVS voordeurbeslag of zwart voordeurbeslag, dan is het natuurlijk zonde als je vlaggenstok houder hier niet bij past. Met een van de vlaggenstok houders van RVS Land maak je van je entree een stralend geheel.

RVS vlaghouders voor boten

Ben je op zoek naar een vlaggenstokhouder voor op een boot of jacht? Deze vallen onder onze RVS bootonderdelen en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals voor inbouw of opbouw en met of zonder spanschroef.