Bezig met laden...
Naamborden

Naambordje voordeur

Huisnummerbord met naam in mat geborsteld RVS én mat zwart, op maat gemaakt. Een naambordje is de perfecte oplossing voor het personaliseren van jouw woning. Bestel jouw naambord huis voor bij de voordeur met je eigen (familie)naam en huisnummer. Bekijk ook onze huisnummers.

20 producten

Filters
per pagina

Naamborden huis

Naambordjes voor je huis kopen? Wanneer je bij ons een naambord bestelt vul je je eigen naam en huisnummer in. Vervolgens ontvang je van ons een ontwerp in PDF-vorm. Pas na jouw goedkeuring wordt het naambord geproduceerd. Zo sluit jouw nieuwe huisnummer bordje 100% aan bij jouw wensen. 

Naambord voor huis monteren

Bij het bestellen van een huisnummerbord kun je kiezen uit drie montagemogelijkheden:

• Geen bevestiging: Je kunt de naamplaat zelf met montagekit vastlijmen;
• Voorzien van gaten t.b.v. schroeven: Het naambord wordt voorzien van montagegaten, waardoor schroeven aan de voorzijde zichtbaar zijn na montage;
• Voorzien van afstandhouders voor blinde bevestiging: Het huisnummer bordje wordt aan de achterzijde voorzien van afstandhouders van 10 mm die zorgen voor een blinde bevestiging tegen de muur. Hiermee zie je aan de voorzijde geen bevestigingspunten.

RVS naambord op maat bestellen

Een huisnummer of naambord is niet alleen praktisch, maar bepaalt ook de uitstraling van jouw woning. De keuze is reuze, zowel in grootte als in design en afwerking. In ons blog over het kiezen van een huisnummer of een naambord laten we je alle soorten zien, zodat je gemakkelijk en snel jouw favoriete naambordje voordeur kunt kiezen én bestellen.

Huisnummerbord met naam

Onze RVS naambordjes worden gemaakt uit de beste kwaliteit RVS - hiermee ben je verzekerd van een weersbestendig én onderhoudsarm naambordje huis. Bovendien is RVS strak en tijdloos, waardoor een RVS naambord bij bijna elke gevel past. Een huisnummerbord met namen maakt ook jouw voordeur helemaal af.

Huisnummer bord online bestellen

Wij snappen we dat degenen die online naar de perfecte huisnummerbordjes zoeken, een betrouwbare leverancier willen vinden die de beste materialen gebruikt en maatwerkopties biedt. In RVS Land heb je dé webshop gevonden voor naambordjes voordeur. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw naamplaatje voordeur precies aan je wensen en voorkeuren voldoet en jarenlang meegaat.

Naamplaat in RVS of mat zwart

In onze webshop vind je naambordjes in mat geborsteld RVS uitvoering en in mat zwarte uitvoering. RVS is een tijdloos materiaal dat een moderne en eigentijdse uitstraling geeft aan jouw woning. Ga je liever voor een trendy en stoere look, kies dan voor mat zwart. Bekijk ook eens ons grote assortiment huisnummers, dat net zoals onze naamborden ook leverbaar is in mat zwart.

Huisnummer met naam kopen

Op een naambord combineer je je huisnummer met jouw (familie)naam voor een totaalplaatje bij jouw voordeur. Dit is de meest strakke oplossing omdat je slechts één plaatje hoeft te monteren in plaats van een los huisnummer en een los naambord. Een naambord met huisnummer is de perfecte combinatie van alles wat je wil communiceren bij je voordeur.

Voordeur renoveren met RVS voordeurbeslag

Wil je je gehele voordeur een nieuwe look geven? Naast het kopen van een nieuw naamplaatje voor je voordeur kun je ook ervoor kiezen om nieuw deurbeslag, zoals een nieuwe deurknop of deurgreep, brievenbus en deurbel aan te schaffen. Door je voordeurbeslag te vervangen geef je je voordeur in een handomdraai een schitterende metamorfose. Lees ook eens ons blog over RVS deurbeslag voor je voordeur en laat je inspireren door alle mogelijkheden in de wereld van RVS voordeurbeslag.