Bezig met laden...
Intersteel Raambeslag

Intersteel Raambeslag

RVS raambeslag voor binnendeuren van het merk Intersteel, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en designs. In ons assortiment Intersteel producten passen de diverse soorten deurkrukken perfect bij elkaar, waardoor je je deurkrukken kunt matchen met je raamkrukken. De raamkrukken zijn bedoeld voor draaikiep ramen en zijn leverbaar met en zonder sluiting. 

Producten 1-36 van 52

 1. OP=OP
  Korting 10%
  Raamkruk Recht op ovaal rozet 65 x 30 mm, RVS
  Voorraad: 1
  Special Price € 20,10 Prijs per stuk Regular Price € 22,34 Prijs per stuk
  Voorraad: 1
  Special Price € 20,10 Prijs per stuk Regular Price € 22,34 Prijs per stuk
Filters
Pagina
per pagina

Intersteel veiligheidsbeslag voor een goede bescherming

Net zoals bij ramen is het ook bij deuren belangrijk dat ze goed worden afgesloten. Speciaal voor voordeuren en andere buitendeuren is er Intersteel buitendeurbeslag. Bij voordeurbeslag is het belangrijk dat het inbraakwerend is. Let op het SKG keurmerk om er zeker van te zijn dat je voor veilig deurbeslag kiest.

Match je raambeslag bij je deurbeslag

Raambeslag is een verlengstuk van je deurbeslag in huis. Als je voor bepaalde deurklinken voor je binnendeuren hebt gekozen, is het het mooist als je raamkrukken hier goed bij passen. Deurbeslag dat matcht bij je raambeslag creëert een samenhangend en sereen gevoel in huis. Om die reden heeft Intersteel een collectie raambeslag ontwikkeld dat past bij de gehele serie Intersteel binnendeurbeslag.

Compleet aanbod in deurbeslag van Intersteel

Deurbeslag van Intersteel is verkrijgbaar voor je hele huis. Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke stijl je aanspreekt. Vervolgens kun je deze stijl doortrekken door je hele interieur en exterieur. Want Intersteel maakt lijnen waarmee je gemakkelijk je hele huis kunt voorzien van nieuw deurbeslag. Voor je binnendeuren is er een ontzettend groot assortiment Intersteel deurklinken waar je uit kunt kiezen. Heb je een schuifdeur? Bekijk dan ook eens Intersteel schuifdeurbeslag.