Bezig met laden...
Intersteel Schuifdeurbeslag

Intersteel Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag van het merk Intersteel, waaronder schuifdeurkommen en complete schuifdeursystemen. Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en designs, waaronder RVS en zwart. Schuifdeuren zijn dé trend van tegenwoordig vanwege hun industriële en moderne uitstraling. Schuifdeuren zijn geschikt voor het scheiden van een kamer of als ruimtebesparende toegangsdeur.

Producten 1-36 van 51

Filters
Pagina
per pagina

Intersteel schuifdeursysteem in zwart of RVS

Een schuifdeur systeem is de perfecte manier om een originele stempel te drukken op je huis. Want een schuifdeur heeft niet zomaar iedereen! Gebruik een deur naar keuze en monteer een Intersteel schuifdeursysteem om er een prachtige schuifdeur van te maken. Met bijpassend schuifdeurbeslag zorg je ervoor dat je de schuifdeur gemakkelijk kunt openen en sluiten. Je kunt de een schuifdeur ook op slot doen met een schuifdeur slot. Bekijk het gehele assortiment Intersteel schuifdeurbeslag.

Intersteel deurbeslag voor je hele huis

Niet alleen voor schuifdeurbeslag ben je bij Intersteel aan het juiste adres. Ook alle andere binnendeuren kun je voorzien van bijpassend deurbeslag en deurgrepen. Zelfs de voordeur wordt niet vergeten. Intersteel buitendeurbeslag is zo compleet dat je alles kan vinden wat je nodig hebt voor de afwerking van je buitendeur, zoals huisnummers, beldrukkers, briefplaten en veiligheidsrozetten.

Hoogwaardig RVS deurbeslag van Intersteel

Intersteel is een topmerk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige design deurkrukken met een breed scala een bijbehorende artikelen. Deurbeslag van Intersteel verrijkt je gehele interieur en staat gelijk aan klasse en kwaliteit.