Bezig met laden...
Intersteel Scharnieren en Paumelles

Intersteel Scharnieren en Paumelles

Scharnieren en paumelles van het merk Intersteel, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en designs, waaronder mat geborsteld RVS en mat zwart. Denk hierbij aan kogellagerscharnieren en onzichtbare (verdekte) scharnieren. Een scharnier of paumelle zorgt ervoor dat een deur kan openen en sluiten. 

25 producten

 1. Korting 45%
  Intersteel kogellagerscharnier 89 x 89 x 2,5 mm RVS
  Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
  Special Price € 4,37 Prijs per stuk Regular Price € 7,95 Prijs per stuk
  Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
  Special Price € 4,37 Prijs per stuk Regular Price € 7,95 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Alle soorten Intersteel scharnieren

Naar welk scharnier je nu op zoek bent: een Intersteel taatsscharnier, sierhuls paumelle zwart of een Intersteel freesmal, je vindt het in onze webshop. Je kunt ook kiezen voor kogellagerscharnieren, glijlagerscharnieren of kogelstift paumelles. Dit alles in mat geborsteld RVS of stoer zwart.

Maak je deur af met Intersteel binnendeurbeslag

Scharnieren zijn natuurlijk niet het enige dat een deur nodig heeft. Je vindt bij RVS Land alle deurbeslag, geschikt voor het afwerken van afhangen van een deur: ook deurstoppers en sloten. Je hoeft dus niet op meerdere plekken te zijn om al je deurbeslag tegelijkertijd te vinden. Dat is wel zo makkelijk!

Intersteel deurbeslag: vol klasse en kwaliteit

Intersteel is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige deurkrukken en bijbehorend beslag.