Bezig met laden...
Intersteel Accessoires

Intersteel Accessoires

RVS accessoires voor in en om het huis van het merk Intersteel. Onder de Intersteel accessoires vallen producten zoals bijvoorbeeld deurstoppers, leuningdragers, pictogrammen, duwplaten en onderhoudsproducten. 

Producten 1-36 van 89

Filters
Pagina
per pagina

Intersteel leuninghouder voor jouw trapleuning

Wil jij jouw trappenhuis een opfrisbeurt geven zonder al te veel geld uit te hoeven geven of veel te klussen? Dan zijn nieuwe trapleuning houders de oplossing! Door de leuninghouders op je leuning te vervangen krijgt je trapleuning gelijk een hele andere look! Lees ook eens ons blog over het monteren van nieuwe leuninghouders op een trapleuning.

Intersteel deurstoppers

Deurstoppers zijn zo'n producten die je misschien snel vergeet bij het aanschaffen van nieuw deurbeslag, maar toch heel belangrijk zijn. Het zou enorm zonde zijn om je deurbeslag helemaal te vernieuwen om vervolgens iets te beschadigen bij het openen van de deur. Intersteel deurstoppers zijn er in verschillende uitvoeringen. Een Intersteel deurstopper wandmontage monteer je op de muur, maar je hebt ook modellen die je op de vloer moeten worden bevestigd.

Hoogwaardig RVS deurbeslag van Intersteel

Intersteel is een topmerk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige design deurkrukken met een breed scala een bijbehorende artikelen. Deurbeslag van Intersteel verrijkt je gehele interieur en staat gelijk aan klasse en kwaliteit.