Bezig met laden...
Intersteel Meubelbeslag

Intersteel Meubelbeslag

Meubelbeslag van het merk Intersteel. In ons assortiment hebben wij een ruim assortiment meubelbeslag, waaronder meubelknoppen, etiketgrepen en meubelgrepen. Deze artikelen van o.a. mat geborsteld RVS, zwart of messing zorgen voor de finishing touch in jouw interieur.

Producten 1-36 van 69

Filters
Pagina
per pagina

Intersteel meubelknop of meubelgreep voor jouw meubels

Met het meubelbeslag van Intersteel kun je al jouw meubels, kasten of lades voorzien van nieuw beslag. Zowel Intersteel meubelknoppen als Intersteel meubelgrepen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en maten. Vaak is er bij meubelgrepen sprake van een standaard boormaat, waardoor je ze gemakkelijk en snel kunt vervangen. Op deze manier hoef je geen nieuw meubel te kopen, met nieuw meubelbeslag krijgt je kastje een hele nieuwe stijl! Lees ook eens ons blog over het opknappen van meubels.

Intersteel deurkrukken en meer

Meubelbeslag is slechts een klein deel van het grote assortiment van Intersteel. Bekijk het gehele aanbod Intersteel deurbeslag en laat je verrassen door de mogelijkheden. Van Intersteel deurklinken tot Intersteel deurgrepen tot Intersteel buitendeurbeslag: bij dit merk zit je goed!