Bezig met laden...
Intersteel Sloten

Intersteel Sloten

RVS woningbouwsloten van het merk Intersteel, leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder loopsloten, badkamer-/toiletsloten, cilindersloten, klaviersloten en kastsloten. Ook de innovatieve magneetsloten vind je in deze categorie. De Intersteel sloten zijn leverbaar met mat geborstelde RVS voorplaten en mat zwarte voorplaten. 

15 producten

  1. Kantschuif 600 mm RVS Intersteel
    Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
    € 58,16 Prijs per stuk
    Levertijd: Tijdelijk uitverkocht
    € 58,16 Prijs per stuk
Filters
per pagina

Intersteel magneetslot

Je hebt een regulier Intersteel woningbouwslot, maar ook een Intersteel magneetslot. Doordat de dagschoot niet uitsteekt bij een magneetslot als de deur geopend is, ziet dit er bijzonder strak uit. Wanneer de deur sluit wordt deze vergrendeld doordat de dagschoot met een magneet uit het slot wordt getrokken.

Intersteel loopslot

Loopsloten zijn de meest gebruikte sloten. Deze zijn voor tussendeuren waarbij je enkel een deurkruk nodig hebt om ze te bedienen. Loopsloten zijn, afhankelijk van de uitvoering, leverbaar met een RVS, witte of zwarte voorplaat. Een Intersteel loopslot zwart past bijvoorbeeld mooi bij Intersteel zwarte deurkrukken. Als je gebruik wil maken van een magneetslot, dan heb je een Intersteel magneetslot zwart nodig.

Maar ook voor andere deuren zijn er geschikte sloten. Zo heb je ook speciale sloten voor badkamerdeuren of toiletdeuren, deuren die met een profielcilinder of sleutel bediend moeten worden of kastdeuren.

Maak je deur af met Intersteel binnendeurbeslag

Met Intersteel deurklinken maak je de rest van je deur ook helemaal af. Denk ook aan bijpassende sleutelplaatjes als je deze nodig hebt. Tenslotte zijn Intersteel deurstoppers ook belangrijk, om beschadigingen aan plinten, muren en deurbeslag te voorkomen.

Hoogwaardig RVS deurbeslag van Intersteel

Intersteel is een topmerk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige design deurkrukken met een breed scala een bijbehorende artikelen. Intersteel deurbeslag verrijkt je gehele interieur en staat gelijk aan klasse en kwaliteit.