Bezig met laden...
Intersteel Buitendeur- en Veiligheidsbeslag

Intersteel Buitendeur- en Veiligheidsbeslag

Deurbeslag en veiligheidsbeslag voor buitendeuren van het merk Intersteel. Het buitendeurbeslag verrijkt het aangezicht van je woning en geeft een stijlvolle look. Het veiligheidsbeslag van Intersteel is SKG gekeurd. Dit betekent dat het inbraakwerend is. Ook zijn deze producten voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). 

Producten 1-36 van 168

Filters
per pagina

Maak van je voordeur een plaatje met Intersteel voordeurbeslag

Ben jij je voordeur een beetje zat? Je hoeft echt geen nieuwe deur te laten installeren om je entree een andere uitstraling te geven. Met alleen nieuw deurbeslag lijkt het net alsof je een nieuwe voordeur hebt! Een Intersteel deurgreep of Intersteel voordeurknop zorgt ervoor dat je de deur kunt openduwen of dichttrekken en staat ook nog eens erg fraai. Je hebt dan ook een Intersteel veiligheidsrozet nodig.

Naast een deurknop of greep is er meer beslag om jouw voordeurset compleet te maken. Denk hierbij aan een Intersteel beldrukker of trekbel of Intersteel huisnummers. Maar ook een Intersteel briefplaat voor aan de buitenzijde en een Intersteel tochtwering voor aan de binnenzijde van de voordeur is onmisbaar. Vooral in deze tijden wil je namelijk natuurlijk zo min mogelijk kou laten ontsnappen om energie te besparen.

Intersteel veiligheidsbeslag zorgt voor een veilig gevoel

Voor een voordeur of buitendeur is een stukje bescherming natuurlijk ook erg belangrijk. Je wil het inbrekers niet makkelijk maken om binnen te glippen of een slot te forceren. Om deze reden is Intersteel buitendeurbeslag voorzien van de beste bescherming. Je kunt er ook voor kiezen om een Intersteel deurspion te monteren, zodat je kunt spieken wie er voor de deur staat voordat je de deur opent.

Hoogwaardig RVS deurbeslag van Intersteel

Intersteel is een topmerk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige design deurkrukken met een breed scala een bijbehorende artikelen. Deurbeslag van Intersteel verrijkt je gehele interieur en staat gelijk aan klasse en kwaliteit. Je vindt in ons assortiment niet alleen RVS, maar ook andere materialen, zoals messing, nikkel, aluminium en chroom.

Trek jouw deurbeslag door naar binnen

Ook binnenshuis kun je voor bijpassend deurbeslag kiezen. Met Intersteel deurkrukken en Intersteel raambeslag kun je deurbeslag in dezelfde stijl ook in je interieur gebruiken. Je zult zien dat je huis op deze manier echt een geheel wordt.