Bezig met laden...

Huisnummers RVS

Huisnummers RVS zijn de perfecte manier om je huis een moderne en elegante uitstraling te geven. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, zijn deze RVS huisnummers sterk, duurzaam en weerbestendig. Ze zullen jarenlang meegaan zonder dat er vervanging nodig is. Bekijk ook onze zwarte huisnummers en messing huisnummers.

11 producten

Filters
per pagina

Huisnummer RVS kopen

Met RVS huisnummers zorg je ervoor dat jouw woning gemakkelijk te vinden is en je bezoekers een stijlvolle indruk krijgen. Het installeren of monteren is eenvoudig en deze RVS huisnummers zijn verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Dus waarom niet je huis opfrissen met deze moderne en elegante huisnummers? Met een bijpassende RVS deurgreep en een RVS brievenbus maak je het plaatje helemaal compleet. Bekijk ook ons complete assortiment deurbeslag.

Huisnummers RVS zijn duurzaam en modern

Naast hun duurzaamheid bieden RVS huisnummers ook een unieke look. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, waardoor er altijd een ontwerp is dat bij jouw huis en persoonlijke stijl past. Je kunt kiezen uit een geborstelde afwerking voor een meer moderne uitstraling of een glimmende afwerking voor een klassieke look.

RVS huisnummer groot

Op zoek naar grote RVS huisnummers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk grote RVS huisnummers van 30 cm, maar ook extra grote RVS huisnummers van 50 cm. Een huisnummer RVS groot is dé perfecte keuze als je houdt van een statement RVS huisnummer. Een huisnummer groot RVS is ideaal voor huizen die iets verder van de straat af liggen. Zo blijft jouw RVS huisnummer ook op een grotere afstand goed leesbaar. 

Hoe huisnummer ophangen?

Op het eerste gezicht kan het monteren van een RVS huisnummer wat ingewikkeld lijken. Maar geen paniek: het ophangen van een RVS huisnummer is eigenlijk een fluitje van een cent. We hebben ze uitgerust met handige afstandhouders, zodat je je huisnummer met een kleine afstand van de muur kunt bevestigen. Zo krijg je een strak eindresultaat waarbij het lijkt alsof jouw huisnummer zweeft voor de gevel. Voor bijna alle gave huisnummers die we hebben kun je gewoon de stappen uit onderstaande video volgen (tenzij anders aangegeven).