Bezig met laden...

Rozet zwart

Sleutelrozet zwart voor het afwerken van een binnendeur. Als je zwarte deurklinken hebt gemonteerd op je binnendeur, maak je ze helemaal af met bijpassende zwarte rozetten met een sleutelgat of profielcilindergat. Bekijk ook RVS sleutelplaatjes en messing sleutelplaatjes.

Producten 37-41 van 41

Filters
Pagina
per pagina

Rozetten zwart voor zwarte deurklinken

Is zwart deurbeslag helemaal jouw ding? Dan mag een zwarte rozet voor over het sleutelgat niet ontbreken. Ons assortiment zwarte rozetten bevat ronde en vierkante uitvoeringen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende vormen uitsparingen, afhankelijk van het soort slot dat je hebt.

Zwarte rozetten op binnendeur

Als je op een binnendeur zwart deurbeslag monteert, is de kans groot dat je ook een oplossing nodig hebt voor het afdekken van een sleutelgat of slot in de deur. Deze zwarte rozetten voor sleutelgaten bieden dan uitkomst. Zo werk je je gehele deur in stijl af. En welke stijl dat ook is: voor iedere smaak is er een geschikte afdekplaat slotgat zwart.

Sleutelrozet zwart kopen

Bij het kiezen van een zwart rozet zul je zien dat er verschillende modellen en montagewijzen zijn. De meest strakke optie is een rozet mat zwart dat blind wordt bevestigd op de deur. Dit wordt gedaan middels een onderconstructie die op de deur wordt geschroefd en die vervolgens wordt afgedekt met het sleutelplaatje zwart. Maar als je liever een rozet sleutelgat zwart hebt met zichtbare schroeven, dan kan dat natuurlijk ook. Zelfs zelfklevende rozetten zijn een optie.

Koop deurbeslag online

Dompel je onder in de wondere wereld van deurbeslag en bestel eenvoudig jouw nieuwe deurbeslag online. Weet je niet zeker wat je allemaal nodig hebt of wil je wat advies inwinnen? Onze klantenservice staat voor je klaar.