Bezig met laden...
Vanaf € 2,63 Prijs per verpakking
Artikelnummer
9800-1
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

RVS vlonderschroef met torx (TX) schroefkop welke is voorzien van een kleine kop met torx. Een vlonderschroef, ook wel terrasschroef genoemd, is bijzonder geschikt voor het vastzetten van alle soorten vlonderplanken, terrasplanken, boeiboorden of gevelbekleding van hout, harthout of composiet. 

Deze RVS vlonderschroeven zijn voorzien van een superscherpe gegroefde snijpunt waardoor ze zich makkelijk en snel laten indraaien, zonder dat de planken splijten. Voorboren is in de meeste gevallen niet nodig. Alleen bij hardhout wordt voorboren aangeraden.

Wanneer gebruik je RVS410 (C1) schroeven?

RVS410 (C1) is een RVS soort met een grotere hardheid dan RVS304 of RVS316 en vergelijkbaar met de breeksterkte van stalen schroeven. Dit RVS soort wordt ook wel martensitisch RVS genoemd. Deze schroeven zijn zeer geschikt voor constructies van hardhout (zoals vlonders en schuttingen) omdat de kans op breken bij deze schroeven kleiner is. RVS410 is minder corrosiebestendig bij zoutwater en zuren en is licht magnetisch. Moeten de schroeven beter corrosiebestendig zijn, dan kun je beter kiezen voor RVS316 (A4) schroeven.

Vlonderschroef RVS410 (C1) - Technische informatie

Type: Vlonderschroef of terrasschroef
Model: 9800
Kop: Kleine torx (TX) kop
Materiaal: RVS410 (C1)
Montage: Met een torx bit

Let op: Maten en uitvoering kunnen enigzins afwijken, maar dit doet geen afbreuk aan de eigenschappen.

Montage
Onderhoud