Bezig met laden...

Veiligheidsrozet RVS

Met RVS veiligheidsrozetten zorg je voor een veilig gevoel in huis, zonder in te leveren op de moderne en strakke uitstraling van een buitendeur. RVS veiligheids rozetten dienen als bescherming van sloten en cilinders bij voordeuren, achterdeuren, garagedeuren en tuindeuren. SKG gekeurde rozetten zijn extra inbraakwerend. Bekijk ook ons zwart veiligheidsbeslag en messing veiligheidsbeslag.

21 producten

Filters
per pagina

Inbraakveilige voordeur met RVS veiligheidsrozet

Deurbeslag zonder SKG keurmerk is gemakkelijk te demonteren en te forceren. Hierdoor kan de profielcilinder worden afgebroken en wordt inbraak een fluitje van een cent. Voorzie daarom jouw buitendeuren van veiligheidsbeslag en zorg voor een veilig gevoel in huis.

RVS veiligheidsrozetten bestellen

Een RVS veiligheidsrozet met kerntrekbeveiliging beschermt de cilinder tegen uitboren en uittrekken van de cilinderkern. Een RVS rozet zonder kerntrekbeveiliging is voor inbrekers gemakkelijker te forceren.

RVS veiligheidsrozetten kopen

Het is voor het geheel belangrijk dat je een RVS veiligheidsrozet kiest dat past bij de rest van je RVS voordeurbeslag. Bij een rechthoekige RVS deurgreep of RVS voordeurknop kun je het beste kiezen voor vierkante of rechthoekige rozetten. Bij een ronde deurgreep of voordeurknop passen ovale of ronde rozetten juist weer heel goed.

RVS voordeurbeslag online

Welke woonstijl je ook hebt: het juiste deurbeslag zorgt voor de perfecte afwerking. Naast RVS vind je in onze webshop nog veel meer soorten deurbeslag, dus bekijk snel alle opties.