Bezig met laden...

WC slot

WC deurbeslag voor deuren van een badkamer, toilet of WC. Een van de belangrijkste functies van deurbeslag WC is privacy. Een goed vrij bezet slot zorgt ervoor dat de deur netjes afsluit en vergrendeld kan worden.

Producten 37-72 van 93

Filters
per pagina

WC deurbeslag kopen

Een badkamer slot is een onmisbaar onderdeel op het gebied van deurbeslag in je huis. Met een toiletslot kun je de deur op slot doen als je je op de badkamer of op het toilet bevindt, waardoor niemand anders naar binnen kan komen. 

WC slot in verschillende uitvoeringen

Je hebt de keuze uit verschillende materialen, finishes, vormen en uitvoeringen. Ieder materiaal heeft weer andere voordelen en zorgt weer voor een andere look. De keuze die je hierin maakt hangt af van de gewenste uitstraling en de mate van onderhoud die je bereid bent te plegen. Bij RVS Land is er voor ieder budget en voor iedere woonstijl wel een mooi toiletslot te vinden.

Deurbeslag WC met of zonder indicator

Een toilet slot wordt met een knop bediend. Je kunt de knop draaien als je op het toilet zit, en weer terug draaien als je weer naar buiten wil. Bij sommige modellen zit er een indicator op de WC sluiting, dat wil zeggen dat er met een kleur of tekst wordt aangegeven of de ruimte vrij of bezet is. 

Vrij bezet slot passend bij deurklink

Zorg ervoor dat je een slot toilet kiest dat mooi aansluit bij de deurklink die je erboven hebt gemonteerd. Zit jouw deurklink op een rond rozet? Dan kies je een rond deurslot wc met dezelfde diameter en dikte als het rozet van je deurkruk. En als je een deurkruk op vierkant rozet hebt, dan is het mooi als jouw wc garnituur dezelfde afmetingen en dikte heeft als het rozet van de deurklink.

WC slot vrij bezet op badkamer of toilet

Als je dan toch bezig bent met de sanitaire ruimtes in je huis, kijk dan ook zeker eens naar mooie badkamer accessoires. Een WC rolhouder, douchewisser of toiletborstel is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooie afwerking van de ruimte. Het is de moeite waard om deze accessoires te matchen met het slot wc deur, zodat alles dezelfde uitstraling heeft.

Vrij bezet WC slot kiezen

Bij het uitzoeken van een slot wc deur zijn er een aantal zaken waar je goed op moet letten. Zorg ervoor dat het WC deurbeslag goed past bij het type deur en de deurdikte. Het zou jammer zijn als het deurbeslag wc slot niet past als je het wil gaan monteren. Ook moet het slot betrouwbaar zijn en goed functioneren om privacy te kunnen garanderen. Als je jouw deurslot toilet koopt bij RVS Land zit je altijd goed: wij verkopen alleen hoogwaardige WC sloten, zodat je je niet druk hoeft te maken over de kwaliteit.

WC deur slot en meer deurbeslag

Heb je ons gehele assortiment deurbeslag al eens bekeken? Niet alleen vind je in onze webshop een groot assortiment binnendeurbeslag, maar ook buitendeurbeslag bestel je gemakkelijk in één keer mee. Wij hanteren snelle levertijden en de beste service. Heb je nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, want wij denken graag met je mee.