Bezig met laden...

Karabijnhaken en Wartels

RVS karabijnhaken en RVS wartels zijn onmisbare accessoires voor een breed scala aan toepassingen. Zo is een RVS karabijnhaak is ideaal voor gebruik op een boot of jacht, maar je kunt een RVS wartel uiteraard ook toepassen voor de meest uiteenlopende toepassingen in en om het huis.

21 producten

Filters
per pagina

Karabijnhaak RVS kopen

Welke toepassing je ook in gedachten hebt, variërend van zeilen en beveiliging tot alledaags gebruik in sleutelhangers en hondenlijnen, onze karabijnhaken, wartels en harpsluitingen zijn multifunctioneel inzetbaar voor tal van doeleinden. Met deze haakjes kun je alle kanten op: met een beetje handigheid en fantasie zet je ze in op de manier die jij nodig hebt! Door het gebruik van hoogwaardig RVS zijn ze duurzaam én bestand tegen corrosie. Combineer jouw karabijnhaak of wartel met meer handige artikelen uit ons assortiment bouw- en tuinbeslag.

Het verschil tussen een karabijnhaak en wartel

Karabijnhaken hebben een veerbelaste poort die snel en veilig kan worden geopend en gesloten, wat ze ideaal maakt voor het snel verbinden of loskoppelen van touwen, kabels, en andere bevestigingspunten. Wartels, daarentegen, voorkomen dat touwen of kabels verdraaien of in de knoop raken door 360 graden te kunnen draaien, wat belangrijk is wanneer je veel bewegingsvrijheid en flexibiliteit nodig hebt. We hebben ook speciale spanwartels in ons assortiment voor het spannen van staaldraad of koorden.

Wartel RVS voor tal van doeleinden

RVS karabijnhaken en RVS wartels zorgen voor een betrouwbare en veilige oplossing voor het beheersen van bewegende delen voor zowel industriële als recreatieve doeleinden. Hun RVS constructie zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen, inclusief maritieme en buitentoepassingen, waar ze blootgesteld kunnen worden aan vocht en zout water. Bekijk ook ons bijpassende assortiment RVS bootonderdelen.

Borgveren enkel en dubbel

Een borgveer is als het ware een splitpen waarmee je bijvoorbeeld asjes kunt vergrendelen. Hiermee kun je verschillend objecten stevig verbinden. De RVS borgveren in onze webshop zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele uitvoeringen.