Bezig met laden...

Design Ventilatieroosters

Design ventilatieroosters zijn uniek door hun bijzondere design en hoogwaardige kwaliteit. Als dé expert in ventilatieroosters kunnen we met zekerheid zeggen dat een Premium Line ventilatierooster altijd een goede keuze is!

30 producten

Filters
per pagina

Design roosters van hoogwaardige kwaliteit

Een design ventilatierooster is leverbaar met en zonder overdrukfunctie:

  • Premium Line overdrukroosters: deze luchtroosters zijn door hun geïsoleerde vlinderklep geschikt voor het afvoeren van lucht in combinatie met mechanische ventilatie, een afzuigkap, dampkap of wasdroger.
  • Premium Line ventilatieroosters: deze luchtroosters bevatten geen vlinderklep en zijn geschikt voor het afvoeren en toevoeren van lucht in combinatie met mechanische of natuurlijke ventilatie en voor WTW installaties. Ze zijn voorzien van grofmazig vliegengaas voor een grote luchtdoorlaat en om vogels, bladeren en insecten te weren.

Premium Line ventilatieroosters - Kenmerken

  • Design ventilatieroosters, leverbaar in diverse modellen in RVS, zwart én wit.
  • Leverbaar met en zonder overdrukfunctie.
  • Beide versies zijn ook geschikt voor afzuigkappen (bij het model zonder overdrukfunctie alleen indien de afzuigkap reeds is voorzien van een terugslagklep, lees hierover meer op onze pagina over de toepassing van ventilatieroosters).
  • Inclusief druiprand, waardoor regen op een afsland van een paar centimeter van de muur of gevel naar beneden valt.

Design ventilatierooster van hoogwaardige kwaliteit

De Premium Line ventilatieroosters zijn uniek door hun bijzondere design en hoogwaardige kwaliteit. Als dé expert in ventilatieroosters kunnen we met zekerheid zeggen dat een Premium Line ventilatierooster altijd een goede keuze is!