Bezig met laden...
Smiley roosters

Smiley roosters

Ventilatierooster Smiley van Airace: design RVS gevelrooster met een geperforeerde onderzijde. Het Smiley rooster zorgt voor continuerende luchtverversing en luchtafvoer en is geschikt voor mechanische en natuurlijke ventilatie.

1 product

Filters
per pagina

Luchtrooster: mooi en praktisch

Dit gevelrooster wordt direct op de buitengevel of muur gemonteerd. Bij plaatsing als muurrooster op de buitengevel zorgt de grote RVS kap ervoor dat het afvoerkanaal wordt afgeschermd voor regen en wind. Het open deel in de ventilator is geperforeerd, waardoor er geen ongedierte of vuil in het ventilatiekanaal terecht kan komen.

Smiley buitenrooster monteren

Bij de montage schuif je de zwarte kunststof montageflens in het afvoerkanaal. Door de montageveren blijft het rooster in de buis klemmen. De ronde RVS afdekkap wordt hier vervolgens overheen gezet en zorgt ervoor dat regen en wind bijna geen invloed hebben op de afvoerstroom. Indien gewenst kun je dit rooster natuurlijk ook vastzetten met schroeven. De montagegaten hiervoor zijn al in de constructie aanwezig.

Smiley ventilatieroosters - Kenmerken

  • Zorgt voor continuerende luchtverversing en luchtafvoer
  • Geschikt voor mechanische en natuurlijke ventilatie
  • Het afvoerkanaal wordt afgeschermd voor regen en wind
  • Geperforeerde onderzijde, waardoor geen ongedierte of vuil in het ventilatiekanaal terecht kan komen

Op zoek naar een ventilatierooster?

We hebben een groot assortiment ventilatieroosters. Voor natuurlijke of mechanische ventilatie, voor afzuigkappen of wasdrogers: voor elke toepassing hebben we een geschikt rooster.