Bezig met laden...

Smiley rooster

Ventilatierooster Smiley is een design RVS rooster met een geperforeerde onderzijde, geschikt voor mechanische en natuurlijke ventilatie. Bekijk ook alle ventilatieroosters voor de buitenmuur.

1 product

Filters
per pagina

Mooi en praktisch luchtrooster

Dit gevelrooster kan voor continuerende luchtverversing en luchtafvoer direct op de buitengevel of muur gemonteerd worden. Bij plaatsing als muurrooster op de buitengevel zorgt de grote RVS kap ervoor dat het afvoerkanaal wordt afgeschermd voor regen en wind. Het open deel in de ventilator is geperforeerd, waardoor er geen ongedierte of vuil in het ventilatiekanaal terecht kan komen.

Gemakkelijke montage van het smiley ventilatierooster

Bij de montage schuif je de zwarte kunststof montageflens in het afvoerkanaal. Door de montageveren blijft het rooster in de buis klemmen. De ronde RVS afdekkap wordt hier vervolgens overheen gezet en zorgt ervoor dat regen en wind bijna geen invloed hebben op de afvoerstroom. Indien gewenst kun je dit rooster natuurlijk ook vastzetten met schroeven. De montagegaten hiervoor zijn al in de constructie aanwezig.

Smiley ventilatieroosters - Kenmerken

  • Zorgt voor continuerende luchtverversing en luchtafvoer
  • Geschikt voor mechanische en natuurlijke ventilatie
  • Het afvoerkanaal wordt afgeschermd voor regen en wind
  • Geperforeerde onderzijde, waardoor geen ongedierte of vuil in het ventilatiekanaal terecht kan komen

Ventilatieroosters kopen doe je bij RVS Land

Onze ventilatie experts hebben een uitgebreid assortiment ventilatieroosters samengesteld, waarin iedereen het juiste rooster kan vinden. Of je nu een ventilatierooster voor een afzuigkap, wasdroger, WTW-installatie of buitenmuur zoekt: maak nu een keuze uit alle soorten, formaten en stijlen.