Bezig met laden...
Bolroosters

Bolroosters

RVS bolroosters zijn niet afsluitbare, ronde ventilatieroosters voor toevoer en afvoer van lucht. Deze design gevelroosters zijn voorzien van een halfbolle ronde RVS kap om valse luchtstroom of invloed van wind zo klein mogelijk te maken.

5 producten

Filters
per pagina

RVS bolroosters met grof en fijn gaas

In onze webshop vind je twee soorten bolroosters:

  • Bolroosters met grofmazig RVS gaas: Het grofmazige gaas zorgt voor een grote luchtdoorstroom. Deze bolroosters zijn geschikt voor natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie en warmte terugwin installaties (WTW). Bij aanwezigheid van terugslagklep zijn deze ventilatieroosters ook geschikt voor gebruik in combinatie met een afzuigkap.
  • Bolroosters met fijnmazig RVS gaas en lamellen: Door de aanwezigheid van lamellen en het fijne gaas is de luchtdoorlaat van deze roosters lager dan bij de roosters met grofmazig gaas. Deze ventilatieroosters zijn geschikt voor natuurlijke en mechanische ventilatie.

Lees ook eens ons blog over het belang van goede ventilatie in huis.

Bolle RVS gevelroosters met een luxe uitstraling

Dit model gevelrooster wordt vaak toegepast als binnen- of buitenrooster en is leverbaar in standaard aansluitmaten tussen 100 mm en 200 mm. Deze roosters met bolle kap worden vervaardigd van mat geborsteld RVS304 en worden geleverd met rubberen afsluitring, bevestigingsmaterialen en afdruipdriehoek om waterstrepen op je gevel te voorkomen.

RVS ventilatieroosters online kopen

Ben je op zoek naar een ander soort rooster? Bekijk dan eens ons gehele assortiment RVS ventilatieroosters, waaronder RVS kaproostersRVS overdrukroosters en RVS ventilatieroosters voor WTW installaties. Weet je niet welk rooster je nodig hebt? Wij geven je graag uitleg over de verschillende toepassingen van ventilatieroosters.