Bezig met laden...
Intersteel Binnendeurbeslag

Intersteel Binnendeurbeslag

Deurbeslag voor binnendeuren van het merk Intersteel, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen en designs, waaronder mat geborsteld RVS, mat zwart en messing. De deurkrukken zijn verkrijgbaar op schild of op rozet. 

Producten 73-108 van 403

Filters
per pagina

Intersteel deurkruk: de perfecte basis voor jouw deur

Intersteel deurklinken zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel modellen. Of je nu houdt van strak en minimalistisch, retro, vintage, sierlijk; voor ieder is er wat wils. Op deze manier kun je je deurbeslag mooi matchen met de rest van je woonstijl, waardoor je echt een geheel maakt van je interieur. De meest gewilde keuzes zijn Intersteel deurkruk Bastian, Hera, Bau-Stil en Sophie. Ook qua materiaal heb je een ruime keuze. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: RVS, zwart, antraciet, wit, messing, nikkel, aluminium, of misschien chroom? Bij iedere deurkruk is er een bijpassend sleutel rozet of badkamersluiting, zodat de deurklink voor iedere deur in het huis geschikt is.

Intersteel deurbeslag zwart

Natuurlijk heeft ieder assortiment zijn favorieten. De meest populaire zwarte Intersteel deurklinken zijn deurkruk Jura zwart en deurkruk Bastian zwart. Beide modellen hebben een strak design en passen daardoor overal bij. Ga voor een van deze designs op schild, op rozet, op minimalistisch rozet en in een kleur of afwerking naar keuze.

Jaren 30 deurbeslag van Intersteel

Ook deurkrukken met een vintage look zijn erg in trek. Deurkruk Ton basic, deurkruk Ton 400, deurkruk Emily en deurkruk Courgette sluiten perfect aan bij de authentieke jaren '30 stijl. Bekijk ons gehele assortiment jaren 30 deurbeslag.

De beste Intersteel accessoires voor binnendeuren

Maar met alleen deurklinken ben je natuurlijk nog niet klaar. Je hebt ook Intersteel sloten en Intersteel deurstoppers nodig als je je deur tot in de puntjes af wil maken. Op het gebied van sloten heb je de keuze uit reguliere woningbouw sloten en magneetsloten.

Compleet assortiment deur- en meubelbeslag

Om het design van een deurkruk in het gehele interieur in één lijn door te trekken, is er bijvoorbeeld ook Intersteel raambeslag, Intersteel meubelgrepen en Intersteel deurknoppen in hetzelfde ontwerp leverbaar.

Hoogwaardig RVS deurbeslag van Intersteel

Intersteel is een topmerk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige design deurkrukken met een breed scala een bijbehorende artikelen. Deurbeslag van Intersteel verrijkt je gehele interieur en staat gelijk aan klasse en kwaliteit.