Bezig met laden...

Deurspion Zwart

Een deurspion zwart kan niet ontbreken als je van zwart deurbeslag houdt. Met deze zwarte Intersteel deurspion kun je makkelijk kijken wie er voor de voordeur staat. Bekijk ook onze RVS deurspionnen en messing deurspionnen.

1 product

Filters
per pagina

Kijken wie er voor de deur staat zonder de deur open te doen

De deurspion is voorzien van een fish-eye lens. Met deze speciale lens heb je een groot zichtbereik van maar liefst 180 graden. De persoon aan andere kant van de deur kan niet zien dat je hem of haar aan het bekijken bent. Zo hoef je alleen de deur open te doen voor gewenste personen. Ook als de persoon die aan je deur staat niet direct voor de kijker staat, kun je hem of haar met gemak zien. Het monteren van een zwarte deurspion gaat erg makkelijk met een gat in de voordeur.

Zwarte deurspion monteren

  • Begin met het bepalen van de positie van de deurspion. Bij voorkeur plaats je deze op kijkhoogte van de kleinste persoon in je huishouden.
  • Boor zo recht mogelijk een gat door de deur met een dunne houtboor.
  • Vervolgens kun je het gat uitboren met een speedboor in de diameter die op de verpakking staat. Boor niet helemaal door, maar tot de centerpunt van de speedboor er aan de andere kant uitsteekt.
  • Ten slotte boor je de andere kant uit. Zo voorkom je dat het hout versplintert.
  • Schuif nu de juiste stukken door het gat, te beginnen met het lensstuk aan de buitenkant.
  • Schroef de delen aan elkaar.

Nog meer deurbeslag nodig? 

Zoek niet verder: voor alle soorten deurbeslag ben je bij RVS Land aan het juiste adres. Ontdek ons grote assortiment en koop jouw nieuwe deurbeslag gemakkelijk online in onze webshop.