Bezig met laden...

Deurspion

Deurspion waarmee je gemakkelijk en snel kunt kijken wie er voor de voordeur staat voordat je de deur open doet. Bekijk ook onze messing deurspionnen en zwarte deurspionnen.

1 product

Filters
per pagina

Deurspion in deur

Als de deurbel gaat wanneer je eigenlijk geen bezoek verwacht, kun je spieken wie er voor de deur staat met een deurspionnetje. De persoon aan de buitenzijde van de deur kan niet zien dat je hem of haar aan het bekijken bent. Dit geeft een veilig gevoel én is inbraakwerend. Een RVS deurspion wordt gemonteerd middels een gat in de voordeur.

Intersteel deurspion

Deze deurspion is voorzien van een zogenoemde fish-eye lens, die ervoor zorgt dat je een groot zichtbereik van maar liefst 180 graden hebt wanneer je door de lens kijkt. Ook als de persoon die aan je deur staat niet direct voor de kijker staat, kun je hem of haar met gemak zien.

Hoe plaats je een deurspion?

  • Bepaal eerst de positie van de deurspion. Je plaatst deze op kijkhoogte van de kleinste persoon in je huishouden.
  • Boor zo recht mogelijk een gat door de deur met een dunne houtboor.
  • Vervolgens kun je het gat uitboren met een speedboor in de diameter die op de verpakking staat. Boor niet helemaal door, maar tot de centerpunt van de speedboor er aan de andere kant uitsteekt.
  • Ten slotte boor je de andere kant uit. Zo voorkom je dat het hout versplintert.
  • Schuif nu de juiste stukken door het gat, te beginnen met het lensstuk aan de buitenkant.
  • Schroef de delen aan elkaar.

Deurbeslag voor binnendeuren en buitendeuren

In onze webshop vind je een enorm assortiment aan deurbeslag in allerlei vormen, kleuren en afwerkingen. Iedereen heeft weer een andere smaak op het gebied van deurbeslag. Met de grote keuze die je in ons assortiment hebt, is er voor iedereen wel het juiste deurbeslag te vinden!