Bezig met laden...

Kaproosters met windbreker

Gevelkap voorzien van een windbreker die windinslag voorkomt. Dit gevelrooster bevat geen bewegende delen zoals een terugslagklep en onderscheidt zich hiermee van andere overdruk kaproosters. Dit gevelrooster met windbreker is geschikt voor afvoer van lucht in combinatie met een afzuigkap, droger of gaskachel, maar ook voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel. Daarnaast kun je dit buitenrooster ook toepassen voor natuurlijke en mechanische ventilatie.

3 producten

Filters
per pagina

Gevelkap met windbreker voor afzuigkap

Dit overdrukrooster is voorzien van een windbreker in plaats van een terugslagklep, maar heeft wel dezelfde functie als roosters met een overdrukklep. Daardoor is het kaprooster met windbreker geschikt voor een afzuigkap, wasdroger of gaskachel.

RVS gevelrooster monteren

Dit buitenrooster wordt gemonteerd middels een klemverbinding en is voorzien van een extra lange aansluitbus of muurdoorvoer. Daardoor wordt deze gevelkap nog gemakkelijker vastgeklemd in het afvoerkanaal. Je hebt dus geen schroeven nodig, maar we raden wel aan om wat kit achter het rooster aan te brengen.

Kaprooster met windbreker rvs - Kenmerken

  • Leverbaar in mat geborsteld RVS, mat zwart RVS en wit RVS
  • Voorzien van een windbreker en voorkomt hiermee windinslag
  • Door de rondere buitenkant wordt de toevoer en afvoer van lucht bevordert
  • Bevat geen bewegende delen en kan dus geen geluid maken
  • Geschikt voor natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, afvoer van lucht in combinatie met een wasemkap, droger of gaskachel en voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel
  • Gemakkelijke klemverbinding middels de extra lange aansluitbus

Buitenrooster kopen

In ons assortiment vind je diverse soorten buitenroosters, geschikt voor alle soorten ventilatie en voor zowel binnen als buiten. Bekijk al onze ventilatieroosters.