Bezig met laden...

Gevelkap met windbreker

Gevelkappen met windbreker die windinslag voorkomt. Het kaprooster met windbreker is geschikt voor afvoer van lucht in combinatie met een wasemkap, droger of gaskachel, maar ook voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel. Daarnaast kun je dit rooster ook toepassen voor natuurlijke en mechanische ventilatie. Dit gevelrooster bevat geen bewegende delen en onderscheidt zich hiermee van een overdruk gevelkap met terugslagklep. Bekijk ook alle gevelkappen.

3 producten

Filters
per pagina

Gevelkappen met extra lange aansluitbus voor makkelijke montage

Deze gevelroosters worden gemonteerd middels een klemverbinding en zijn voorzien van een extra lange aansluitbus of muurdoorvoer. Daardoor worden ze nog gemakkelijker vastgeklemd in het afvoerkanaal. Je hebt dus geen schroeven nodig, maar we raden wel aan om wat kit achter het rooster aan te brengen.

Gevelkappen met windbreker - Kenmerken

  • Leverbaar in mat geborsteld RVS, mat zwart RVS en wit RVS
  • Voorzien van een windbreker en voorkomt hiermee windinslag
  • Door de rondere buitenkant wordt de toevoer en afvoer van lucht bevorderd
  • Bevat geen bewegende delen en kan dus geen geluid maken
  • Geschikt voor natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, afvoer van lucht in combinatie met een wasemkap, droger of gaskachel en voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel
  • Gemakkelijke klemverbinding middels de extra lange aansluitbus

Ventilatieroosters voor een optimale luchtcirculatie

Heb je nieuwe ventilatieroosters nodig? Ontdek nu het gehele aanbod bij RVS Land. Met onze luchtroosters breng je eenvoudig frisse lucht je woning in. Wat voor ventilatierooster je ook zoekt, in ons assortiment kan iedereen wel het juiste rooster vinden. Dankzij de verschillende kleuren en stijlen is er voor ieder wat wils.