Bezig met laden...

Locinox

Wij zijn officiële leverancier van Locinox poortonderdelen en systemen. Locinox is de onbetwiste leider op het gebied van hekwerk en poorttechniek en staat internationaal bekend als dé leverancier van poort- en hekwerkonderdelen zoals poortsluiters, sloten, slotvangers, scharnieren en grondgrendels.

Download catalogus

1 product

Filters
per pagina

Locinox catalogus

Als officiële en trotse dealer van Locinox in Nederland en België kun je het gehele assortiment van Locinox bij RVS Land bestellen. Via de afbeelding en button hiernaast kom je bij de catalogus terecht, waarin je het uitgebreide aanbod kunt bekijken. Heb je een artikel uit de catalogus op het oog dat je niet in onze webshop kunt vinden? Wij kunnen ieder product uit de catalogus leveren, dus neem dan vooral contact met ons op. Dan zorgen wij ervoor dat je het kunt bestellen!

Locinox hang- en sluitwerk kopen

Voor de veiligheid en het juist functioneren van jouw poort, hekwerk of balustrade is het van groot belang om het juiste hang- en sluitwerk te kiezen. Locinox, een gerenommeerde fabrikant in deze sector, biedt sloten en scharnieren aan die jouw buitenruimte helemaal af maken. Bij dit merk wordt duurzaamheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak én esthetiek gegarandeerd. Of je nu een projectontwikkelaar, architect, lasser of huiseigenaar bent, Locinox heeft de producten en expertise om te voorzien in alles wat je nodig hebt op het gebied van poortbeslag.

Locinox onderdelen: duurzaam en innovatief

Voor Locinox is innovatie een vereiste, wat resulteert in artikelen die niet alleen nu aan al je behoeften voldoen, maar waarbij ook wordt gedacht aan toekomstige trends en vereisten. Alle Locinox sloten zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Daarnaast kunnen ze worden gebruikt in heel veel verschillende soorten poorten en hekken, ongeacht de materiaalsoort of stijl.
Doordat Locinox onderdelen worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS, zijn ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en temperaturen. Met Locinox poortbeslag ben je dus voor de lange termijn verzekerd van hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Locinox poortbeslag voor groot gebruiksgemak

Locinox begrijpt dat gebruiksgemak ontzettend belangrijk is voor de eindgebruiker. Daarom zijn hun sloten voorzien van gebruiksvriendelijke functies, zoals een sleutelvrij sluitsysteem of het eenvoudig kunnen aanpassen van de dag- en nachtschoot. En er zijn ook verstelbare poortscharnieren, waardoor ze netjes en eenvoudig uitgelijnd kunnen worden.

Locinox hekwerk

Locinox poortsloten bieden een hoge mate van beveiliging, met robuuste mechanismen die ervoor zorgen dat niemand ongewenst toegang kan krijgen tot jouw huis en tuin. Er zijn ook opties voor sloten met een paniekslotfunctie; hiermee wordt een snelle evacuatie mogelijk bij een noodgeval.