Bezig met laden...

Deurklinken RVS

Deurklinken RVS zijn leverbaar in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Ga jij voor een RVS deurkruk met schild of rozet? En voor rond of vierkant? Door het gebruik van hoogwaardig materiaal en een luxe afwerking past een deurkruk RVS bij ieder interieur. Bekijk ook onze zwarte deurklinken en messing deurklinken.

Producten 1-36 van 99

Filters
Pagina
per pagina

RVS deurkruk voor elk interieur

Een deurklink RVS is altijd een goede keuze. RVS is een onderhoudsarm en duurzaam materiaal dat jaren lang meegaat. Door haar tijdloze en neutrale karakter kun je RVS ook nog eens moeiteloos toepassen in elke interieurstijl. Je hebt de keuze uit strak en simplistisch tot mooi vormgegeven traditionele modellen. Je vindt hier ongetwijfeld de RVS deurkruk die bij jou past. Lees in ons blog meer over het kiezen van een deurkruk voor een binnendeur.

Goedkope RVS deurklinken kopen

Goede RVS deurkrukken hoeven niet duur te zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment deurklinken van ons eigen merk, maar ook Intersteel deurkrukken en Artitec-Wallebroek deurkrukken. Met deurkrukken RVS van één van deze topmerken ben je verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Hoe monteer ik een deurklink RVS?

Het monteren van een RVS deurkruk is helemaal niet moeilijk. In onderstaande video nemen we je stap voor stap mee in het monteren van een deurkruk RVS. Daarna kun je gemakkelijk en snel zelf aan de slag met het monteren van je nieuwe RVS deurklinken. Lees ook eens ons blog over het monteren van een RVS deurkruk op een binnendeur.

Is mijn deur linksdraaiend of rechtsdraaiend?

Bij sommige deurklinken vragen we naar de draairichting van je deur. Dit is heel gemakkelijk vast te stellen: hangen de scharnieren rechts, dan is de deur rechtsdraaiend. Hangen de scharnieren links, dan is het een linksdraaiende deur.

Deurbeslag trends

Voor het meest tijdloze, maar ook trendy deurbeslag ben je bij RVS Land aan het juiste adres. In ons uitgebreide aanbod aan alle soorten deurbeslag kan iedereen vinden waar hij naar op zoek is.