Bezig met laden...
Vanaf € 76,90 Prijs per stuk
Artikelnummer
304.11000.000.31
VRAAG OVER DIT PRODUCT?   
 Mail  045-7370045
ma t/m vr
09:00 tot 16:30 uur
(vrijdag tot 12:00 uur)
Heb je een vraag over dit product?

Zwart kaprooster met muurdoorvoer, vervaardigd van RVS304 met een mat zwarte coating. Het gevelrooster heeft ronde kap die de toe- en afvoer van lucht bevordert. Dit buitenrooster is voorzien van een windbreker die windinslag voorkomt. De windbreker bestaat uit twee halve schijven in de muurdoorvoer en bevat dus geen bewegende delen. Hiermee onderscheidt dit rooster zich van van overdruk kaproosters met een terugslagklep.
Het ventilatierooster is geschikt voor het afvoeren van lucht in combinatie met bijvoorbeeld een afzuigkap, droger of gaskachel. Het rooster kan ook worden gebruikt voor externe luchttoevoer voor een pelletkachel of houtkachel.
Het buitenrooster is voorzien van grofmazig insectengaas en een aansluitbus die geschikt is voor een rond luchtkanaal. De aansluitbus of muurdoorvoer is extra lang, daardoor wordt deze nog gemakkelijker vastgeklemd in het afvoerkanaal. Je hebt dus geen schroeven nodig, maar we raden wel aan om wat kit achter het rooster aan te brengen.

Mat zwart gevelrooster met windbreker RVS - Toepassing

Geschikt voor natuurlijke ventilatie Geschikt voor mechanische ventilatie Geschikt voor WTW installaties Geschikt voor afzuigkappen Geschikt voor wasdrogers
Weet je niet zeker of dit ventilatierooster voor jouw situatie geschikt is? Bekijk dan onze pagina met informatie over de toepassing van diverse soorten ventilatieroosters.

Zwart gevelkap buitenrooster met windbreker RVS - Technische informatie

Type: Kaprooster
Model: Met windbreker
Toepassing: Afvoeren en toevoeren van lucht
Materiaal kap: RVS304
Oppervlak kap: Voorzien van mat zwarte coating
Materiaal aansluitbus: Gegalvaniseerd staal
Oppervlak aansluitbus: Voorzien van mat zwarte coating
Montage: Klem- en kitverbinding

Klantenreviews
Montage
Onderhoud